O izručenju Todorića odlučit će premijerka Theresa May

Hrvatske vlasti znaju točnu londonsku lokaciju na kojoj se nalazi Ivica Todorić, za kojim je raspisan europski uhidbeni nalog kao i crvena Interpolova tjeralica. Informacije su to koje su skrivene od javnosti, a Vlada je o tome informirala Britance, donosi Nacional.

Todorića su locirali pomoći telefonskih brojeva kojima se koristi, a hrvatska vlada je na dvije visoke razine iscrpno i detaljno informirala engleske vlasti o njegovoj lokaciji.

Engleska premijerka Theresa May ključna je osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta Vlade premijera Andreja Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

Nekadašnjeg čelnika posrnulog koncerna, podsjetimo, hrvatsko pravosuđe sumnjiči za više kaznenih djela u gospodarskom poslovanju.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • To su naši krvni neprijatelji.Oni i galski pijetlići sami su rekli da nam nikada neće oprostiti što smo uništili njihovo *dete* Šugavu četnikoslaviju.Velika vjerojatnost je i da su ovo krčmljenje države odradili u suradnji sa rusima i domaćim izdajnicima – udbašima,infiltriranim u sve pore društva

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.