Novosti iz Mepas Mall-a

Mepas mall smješten na križanju dviju najprometnijih ulica u Mostaru, Ulici kardinala Stepinca i Ulici kneza Višeslava, u samom središtu grada, u kratkom roku postao je jedno od najpoželjnijih odredišta za kupovinu u regiji. Najpoznatiji svjetski brandovi, svi na jednom mjestu, kvalitetni prateći sadržaja argumenti su koji su pomogli centru u takovom pozicioniranju.

Management Mepas mall-a nakon otvaranja nastavlja sa dovođenjem novih brandova u centar, sa zadovoljstvom predstavljamo nove članove obitelji Mepas mall-a …

LEONARDO

Renomirani brand muške i ženske obuće od petka 04.05. na 2. katu Mepas mall-a.
Vizija Leonarda je postati prepoznatljiv po dizajnu i visokoj kvaliteti obuće. Asortiman se proteže od sportske i urban style do elegantne obuće. U radnji se može pronaći obuća poznatih muških brandova: Replay, Mustang, Free Mood, Lorenzi, Florida, Tadzi i drugi.
Nemojte propustiti niti ženske modne brandove: Planisphere, Dolce Iva, Envy Prive, Primadonna i drugi.

PRIMARIS

Eno i vino shop u prizemlju Mepas mall-a, otvaranje do kraja sljedećeg tjedna.
Primaris je trgovina alkoholnim pićima, duhanskim proizvodima, ugostiteljskim inventarom za enologiju. Kompletan asortiman svih vrsta pića, ugostiteljske potrepštine, bogata ponuda renomiranih domaćih i inozemnih vina, dostupnost kupcu, brza i kvalitetna usluga čine Primaris trgovinu pićem jednostavnim i kvalitetnim izborom za svakog kupca. Sadržaj i program Primarisa svakako će obogatiti ponudu Mepas mall-a.

OSHKOSH B’GOSH/CARTER’S

OshKosh B’gosh i Carter’s na 3. katu Mepas mall-a, otvaranje u narednih 10-tak dana.
Renominirani svjetski brendovi dječje odjeće svojom kvalitetom i trendi dizajnom i pristupom osvojili su roditelje i djecu diljem svijeta. Odjeća dizajnirana s razigranom osobnosti koji slavi maštu i kreativnost djece koja ga nose. Svaka mama zna da se OshKosh B’gosh i Carter’s odjeća odlikuje viskokom kvalitetom i izdržljivosti kako bi u korak pratila dijete u svakoj avanturi. Dodatno će obogatiti sadržaj na dječjem 3. katu Mepas mall-a.

EXCLUSIVE CHANGE

Mjenjačnica na 1.katu Mepas mall-a, otvaranje početkom lipnja.
Na tržištu mjenjačnica najbolje organizirana tvrtka sa iskustvom, kapitalom, vizualnim identitetom, mladim i dinamičnim menedžmentom, sa kvalitetnom i brzom uslugom.
Cilj je da stranke dobiju uslugu na najvišem nivou, osigurati kupcima povoljne tečajeve, trgovati sa što više valuta.

NAKLADA ALFA

Knjižnica Alfa na 2. katu Mepas mall-a, otvara svoja vrata kupcima početkom lipnja.
Konačno ćete moći kupiti sve knjige na jednom mjestu od naslova svjetski poznatih pisaca, bestsellera, stručne literature, udžbenika, školskog pribora, darovnog programa te slikovnica za najmlađe i još mnogo toga.
Svečano otvorenje je početkom lipnja uz mnoga iznenađenja i popuste.

Sredinom lipnja svoje svečano otvaranje najavio je poznati brand i koncept TERRANOVA.
U drugoj polovici lipnja svoje veliko otvaranje najavljuje dugo očekivani koncept multipleks kina – CINESTAR.

O otvaranju TERRANOVE, CINESTARA i drugih brandova uskoro …
Veselimo se Vašem dolasku
Vaš Mepas mall

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.