Novo iz Violete: WC papir koji ti može spasiti dupe – Jabuka.tv

Novo iz Violete: WC papir koji ti može spasiti dupe

Violeta, regionalni lider u proizvodnji i razvoju robe za higijenu kućanstva, inspirirana potrebama potrošača već dugi niz godina stvara visokokvalitetne proizvode i čini svakodnevni život jednostavnijim i kvalitetnijim.

Kompanija prepoznaje važnost promoviranja zdravlja i njegovog održavanja te aktivno sudjeluje u različitim društveno angažiranim projektima kojima pridonosi razvoju i rastu zajednice.

Ovog puta u suradnji sa hrvatskim nacionalnim programom za prevenciju raka debelog crijeva i reklamnom agencijom Saatchi Hrvatska, Violeta svojim novim hrabrim proizvodom podiže svijest javnosti o simptomima raka debelog crijeva, piše Media-marketing.

Prevencija i rano otkrivanje karcinoma debelog crijeva su ključni, stoga smo napravili proizvod koji podsjeća potrošače da se samo-kontroliraju i vode računa o vlastitom zdravlju.

Ova limitirana edicija toaletnog papira, dostupna za početak u DM Hrvatska, sadrži i poster koji dodatno podiže svijest o bitnosti uočavanja problema na vrijeme. Proizvodom, koji je zapravo i komunikacijska kampanja, želimo ukazati našim potrošačima da se rak debelog crijeva u najvećoj mjeri može otkriti na vrijeme.

Svojim sveukupnim djelovanjem Violeta nastoji biti društveno odgovorna kompanija spremna da svojim poslovanjem, odnosom prema zajednici i kupcima bude primjer svima.

Violeta predstavila originalno pakiranje s dvostrukom svrhom

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.