Novi televizijski transfer

Iako je, nakon odlaska Zorana Šprajca iz RTL “Direkta” upravo Ivan Vrdoljak trebao “uskočiti” i pomoći Mojmiri Pastorčić oko vođenja istog, od toga na kraju neće biti ništa, budući da poznati voditelj napušta tu televizijsku kuću.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Vrdoljak je ovaj tjedan posljednji put vodio RTL “Direkt”, a ovih će dana još jednom odraditi svoju šihtu u “RTL Danas”.

Nakon 12 godina, koliko je proveo na RTL-u, Vrdoljak je spreman za novu avanturu.

Prema svemu sudeći, Vrdoljak odlazi na Bloombergovu multiplatformu za jugoistočnu Europu, koja s radom kreće ove godine i koja već naveliko okuplja provjerenu ekipu.

Inače, prije neka dva tjedna upravo je spomenuti medij najavio kako će Ivan Vrdoljak uskočiti na mjesto Zorana Šprajca, i s Mojmirom Pastorčić izmjenjivati se u fotelji RTL “Direkta”, no, čini se da će morati potražiti neko drugo voditeljsko ime.

Bloomberg Adria okupit će čak 2.700 novinara i analitičara iz 120 zemalja diljem svijeta, a nova platforma bi trebala kombinirati prevedeni Bloombergov sadržaj, kao i izvorno izvještavanje koje bi se produciralo iz specijalnih uredništava u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Skopju.

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.