Novi Superman ne voli samo žene

DC Comics otkrio je da Jonathan ‘Jon’ Kent, koji je titulu Supermana preuzeo od svog oca Clarka, uskoro početi ljubovati s bliskim prijateljem Jayom Nakamurom.

Samo dva mjeseca nakon što je DC Comics, jedna je od najvećih i najvažnjih strip izdavačkih kuća u SAD-u i svijetu, otkrila da je Batmanov pomagač Robin u intimnom odnosu s muškarcima, sada je iznenadio još jednom viješću. Naime, Clark Kentov sin, Jon Kent, odnosno novi Superman, zapravo je biseksualac.

DC je najavio da će seksualnost novog superjunaka biti otkrivena u izdanju stripa “Superman: Sin Kal-Ela” 9. studenog ove godine.

Lik Jona Kenta istospolnom vezom odmiče od izvornog Supermana te da će njegov partner, izbjeglički ‘hacktivist’ Jay Nakamura, zapravo bit Kentov pomoćnik, a ne samo njegov ljubavni izabranik, kao što je to bio slučaj između Lois Lane i Clarka Kenta, piše Gloria.hr.

Osim toga, Jay je također novinar, baš kao i Kentovi roditelji, što daje dodatnu zanimljivost cijeloj priči, kao i što će otkriti da ima vlastite supermoći. Iako svi detalji o Jonovoj i Jayevoj vezi još nisu otkriveni, DC je ipak otkrio kako je započela njihova romansa, objašnjavajući da će par početi izlaziti nakon što Superman doživi mentalni i fizički ‘burnout’.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.