Novi super moderan Sportsko rekreacijski centar u Širokom Brijegu

Da je Široki Brijeg grad sporta to je već odavno poznata stvar. Pored velikog uspjeha ovdašnjih klubova, postoje također i pojedinci ili grupe ljudi koji također ulažu u sport, pa je tako ovog vikenda Široki Brijeg  dobio još jednu prelijepo izgrađenu sportsku dvoranu.

Super moderno osmišljen projekt gdje je izgrađeno igralište od 1040 metara kvadratnih, te tri svlačionice sa svom potrebnom infrastrukturom (tuševi, wc-i, ventilacija..). Dvorana sa svojim dimenzijama potpuno odgovara svim propisanim pravilima za igranje malog nogometa (futsal pravila), rukomet, odbojku i tenis.

Podna podloga ove dvorane je sami vrh europskog standarda. U BiH je trenutno jedina dvorana sa čuvenim PULASTIC višeslojnim podom debljine 11 mm, koje izrađuje također poznata i renomirana tvrtka Descol. Treba napomenuti da ovakvi podovi sprječavaju ozljeđivanje sportaša i sportaša rekreativaca zbog svoje ,mekoće’. Poznato je da se sva europska i svjetska prvenstva bilo u rukometu, malom nogometu ili odbojci igraju upravo na ovakvoj podlozi.

Dvorana također ima odvojene prostorije za suce, te je namjenski napravljena uz rekreativno bavljenje sportom i za raznorazna natjecanja, turnire i slično. U dvorani je instaliran i digitalni semafor. Zbog svoje visoko kvalitetne podloge u njoj se mogu održavati i natjecanja iz karatea te juda.

Za sve goste-korisnike ovog sportsko rekreacijskog centra koji će dvoranu posjetiti sa svojim mališanima instalirana je i dječja igraonica (dječji tobogani i sl.) a tu je i prostorija u kojoj će se moći igrati i stolni tenis.

Kraj objekta je osiguran dovoljan broj parkirnih mjesta a unutra postoji i kutak za osvježenje, te terasa zatvorenog tipa s koje se može pratiti događanje na samom igralištu.

Svi zainteresirani sportaši ili sportski rekreativci mogu osigurati svoj termin na broj telefona039 705 644 ili na broj mobitela 063 350 808

Nekoliko fotografija VIDI U FOTOGALERIJI NAŠIH KOLOEGA

ABCportal.info (FOTO I.R.) 

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.