Novi rekord Ivana Krstanovića u HNL-u

Prije nepunih mjesec dana Ivan Krstanović je napustio Široki Brijeg i vratio se u HNL gdje je potpisao za Lokomotivu, a sinoć učinio je neminovno – zabio gol Hajduku.

Utakmica na Poljudu završila je 2:2, a Krstanović je u 10. kolu ove sezone HNL-a nastavio što je počeo prije sedam godina.

Od jeseni 2010. i gola kojeg je zabio za Zagreb u porazu (1:4) na Poljudu, Krstanović je do posljednje utakmice s Hajdukom, protiv tog kluba postigao 10 golova.

Pogotkom koji je sinoć na Poljudu postigao Hajduku za Lokomotivu, Krstanović je došao do još jednog podviga – Bilima je zabijao igrajući za svih pet klubova u HNL-u.

Između spomenutih golova u jesen 2010. i 2017. Krstanovićeva su poentiranja Hajduku za Zagreb (2:2), zatim je protiv istog suparnika pogodio za Dinamo (dvije pobjede po 2:1), te po jednom s Rijekom (pobjeda 4:1) i Zadrom (pobjeda 2:0).

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Ali ovdašnjim “znalcima” nije valjao jer oni sve znaju,a 80 posto ih nije moglo zapast za razred igrat….
    hahahahahahhahahahaha

    Bravo Ivane sa ovim rekordom si se posrao na sve koji su žugali!

  • U Sirokom katasrofalan samo pado i simuliro u hnl-u vecinu golova dao iz penala i jos nesto da je ikakav igrac nebi oro po kaljuzama vec bi igro negdje barem u Belgiji,Austriji ili takvim ligama!

    • Pa za nikakvog igrača ima sasvim solidnu zaradu, nekih 2milijuna eura u karijeri (plaće u Dinamu, Rijeci, transfer iz Zagreba) . Najbolji strijelac HNL-a 2011. Top 10 svih strijelaca u HNL-u. Nije igrao u Belgiji, Austriji nego je pogađao u Ligi prvaka. Ove sezone 11 utakmica 6 golova ,2 asistencije

  • Ne gledam često Široki ali par utakmica što sam gledao bio je među boljima a likovi na trebini gunđaju spor , pada a čovik sam izbaci bjeloruse i puca penal koda se zajebava na terminu velik igrač Sretno

Komentiraj: