Novi promatrački let iznad BiH

Iznad Bosne i Hercegovine od 13. do 17. svibnja bit će realiziran promatrački let, snimanje teritorija sa senzorima, u skladu s odredbama međunarodnog ugovora ”Otvoreno nebo”.

Ministarstvo obrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u suradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i prometa i Međunarodnim aerodromom Sarajevo, realizirati promatrački let Kralјevine Španjolske, Beneluksa, Portugalske Republike i Rumunjske iznad Bosne i Hercegovine, u skladu sa odredbama međunarodnog ugovora ”Otvoreno nebo” od 13. do 17. svibnja, navodi se u priopćenju iz MOBiH.

Stoga, iz Ministarstva obrane BiH obavještavaju građane da se radi o najavlјenoj aktivnosti, tijekom koje će se posadi aviona i međunarodnim inspektorima pridružiti prateći tim Oružanih snaga BiH i Ministarstva komunikacija i prometa te da nema potrebe za zabrinutošću i strahom.

Promatrački let će biti izvršen avionom zračnih snaga Rumunjske (RO AN-30). Točno vrijeme realizacije i putanja promatračkog leta će biti usuglašeni tijekom zajedničke pripreme, nakon dolaska izaslanstva na aerodrom u Sarajevu.

Snimanje teritorija se vrši senzorima crtificiranim u skladu sa odredbama Ugovora, nakon pregleda od pripadnika OSBiH. Ugovor ”Otvoreno nebo” predstavlјa jedan od sigurnosnih aranžmana koji državama članicama omogućava snimanje teritorija države iznad koje se obavlјa posmatrački let u cilјu pribavlјanja podataka o vojnim snagama i aktivnostima.

Svrha Ugovora je izgradnja i razvijanje povjerenja među članicama, a BiH je pristupila ovom Ugovoru 2003. godine. Od tada, u suradnji sa ostalim članicama, aktivno sudjeluje u realizaciji promatračkih letova kako iznad teritorija BiH tako i iznad teritorija drugih država članica, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH.

(www.jabuka.tv | Foto: Flickr)

23 komentara

 • Naravno da su chemtrailsovi! Nego da bi diskreditirali nas koji to znamo, najave let pa oni nevjernici kažu: “eto vidite da ste teoretičari zavjere! Ljudi se lijepo najavili…!” najbolja kamuflaža je raditi nešto otvoreno i slobodno pa se tada obično ne sumnja! Dabili se svi vi koji nas trujete, srušili na one koji vas šalju!!! A ti narode šuti i vjeruj i dalje da to zaprašuju lisice!

   • H a ha ha ha hahahahahahahahahah….8 američkih država zabranilo prskanje..to jest chemtrailse. Zabranili ” teoriju zavjere”. Ha ha ha ha a buadala ha ha ha ha jesam pametan ja ha haa haaaa….. Donijeli zakon ha ha ha ha…Zadnja država Tennessy….ha ha ha ha ha ha ha

 • Haahah ma nemojte drugi su krivi.Nismo mi krivi sto pijemo,pusimo,kupujemo razno razno smece uopce ne gledajuci sastojke istog.A o stanju uma da i ne govorim i onda su kirivi avioni i chemtrails.Mi samo sebe unistavamo nesvjesno i svjesno.

 • kad budete stoko globalistička i sotonistička, iste aktivnosti provodili nad planinama i dolinama prelijepe
  Švicarske uz njihovo dopuštenje-tad ću vam povjerovati da imate dobre namjere..ovako, nemate nego radite zlo i trujete nas ko kuniće..

 • Kakva nam je drzava moguni pisat po nama odozgo let ko hoce vozaju se u vojnim vozilima kud ko hoce samo nam jos ne seru po kucama

 • U nas svak ima veca prava id nas samih.Nas gone odavde na svakakve nacine ,a stvaraju boljebsutra nekome desetom..Guzonjama samo love ….sta fa briga ta babe i didove ,mene bolesna .itd
  Itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.