Novi prijedlog: RTV pretplata će se plaćati putem računa za električnu energiju

Odbor javnog Radio-televizijskog sustava Bosne i Hercegovine u utorak je na sjednici postigao suglasnost o novom modelu naplate RTV pretplate putem računa za električnu energiju.

Prijedlog će biti dostavljen nadležnim institucijama BiH.

Istovremeno, Odbor sustava pripremit će i alternativni model naplate RTV pretplate.

Do prihvaćanja novog modela, RTV pretplata će biti naplaćivana uz račune fiksne telefonije o čemu su parafirani ugovori javnih RTV servisa i dominantnih telekom operatera.

Članovi Odbora sustava informirani su o tijeku procesa digitalizacije i obvezama koje moraju izvršiti tri javna RTV servisa.

Jednoglasno je prihvaćen revizorski izvještaj neovisnog revizora, koji se odnosi na naplatu RTV pretplate za 2012. i 2013. godinu.

Odbor sustava donio je odluku da RTV pretplata u 2015. godini bude zadržana na dosadašnjem nivou od 7,5 KM, koja je na snazi već tri godine, priopćio je Odbor javnog Radio-televizijskog sistema BiH.

(Fena)

4 komentara

  • Kako ću ja plaćati. Imam dva brojila. Neću valjda plaćati i dvije pretplate. Ako bude tako, onda neću plaćati nijednu.

  • Prvo- nema signala.
    drugo – kojim pravom će naplaćivat uz struju.Po kojem zakonu.
    Treće-Sva groblja imaju brojila-Hoćeli i mrtvima naplaćivat pretplatu.
    Četvrto.Mirovina 330KM ,pretplata na RTV,koji ne mogu gledat 2,3% mirovine,ili tri dana mesa,meni mužu.DOKAD-DOKAD-DOKAD ĆEMO TRPIT SVE OVO.Ako se desi ,ako prihvate_isključujem struju.Vraćam se prirodi.Ložim vatru.Ustajem sa suncem,lijegam sa suncem.

Komentiraj: