Novi peh: Vratar Širokoga Brijega Krešimir Bandić slomio nos!

Krešimir Bandić, vratar Širokoga Brijega, nastavlja s pehovima s kojima je počeo u subotu na Grbavici.

Nakon već opjevanoga kiksa u 93. minuti, kada je primio gol s protivničke polovice terena od strane domaćega vratara Vedrana Kjosevskog, na jučerašnjem treningu Bandiću je u jednom dvoboju s kapetanom Josipom Barišićem slomljen nos.

Kadrovski problemi: Operiran trener NK Široki Brijeg

Sve ovo je došlo u nezgodnom trenutku za ovoga mladoga vratara koji je uspio uhvatiti sjajan ritam. Poznato je da je ovaj momak došao iz Zrinjskoga u kojem nije uspio dobiti pravu prigodu, a u dresu Širokoga Brijega, ne računajući 93. minut s Grbavice, počeo je dokazivati da za njega mjesta među vratnicama – itekako ima.

Iza Bandića je bio niz od šest sjajno odrađenih utakmica, sigurne izvedbe protiv Sarajeva i Zrinjskoga. Do nesretnog trenutka na Grbavici, također, Bandić je vrhunski odradio svoj posao. Ova ozljeda automatski ga je izbacila iz konkurencije za sljedeću utakmicu protiv Radnika, a o svemu što ga je zadesilo, o nesretnom golu, o ozljedi Bandić za SportSport.ba kaže:

A što da pametno kažem poslije svega? Ovo što se izdogađalo u malo vremena nalik je na najgoru noćnu moru. Također, za taj famozni gol, što god da kažem nije previše pametno i zvučalo bi kao neko pravdanje. Samo se nadam da je ovaj kiks onaj koji svakoga vratara zadesi jednom u karijeri, prije ili kasnije. Moram reći da me ovo što me zadesilo neće oslabiti niti ću posustati i dozvoliti da mi ovo obilježi karijeru. Do tog trenutka branio sam bez greške. Samo zamislite kako sam se osjećao nakon toga. Apsolvirao sam to već u glavi, idemo dalje, još jače nego do sada, poručuje Bandić.

Na sve to stigla je i ozljeda, kako je došlo do nje?

Ma uobičajena situacija, duga lopta, naš stoper Josip Barišić vraćao se unatrag, nije me ni vidio te me u skoku potkačio laktom. Nos je pukao na licu mjesta, protiv Radnika neću braniti, nadam se da ću izvan stroja biti samo ovu utakmicu. Nadam se da će maler skoro prestati, ali ne smijem na glas izgovoriti da se ne ureknem, kroz smijeh je rekao Bandić.

(www.jabuka.tv)13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.