Novi međunarodni festival u Širokom Brijegu

Prvi Međunarodni festival solo gitarista Široki Brijeg bit će održan 10. prosinca 2021. godine u online formatu.

Na festival se mogu prijaviti amaterski ili profesionalni gitaristi koji imaju svoje autorske gitarističke instrumentale.

Prijave su besplatne i otvorene do 30. studenog, a svoje audio ili video snimke gitaristi mogu poslati na e-mail: [email protected]

Pravila možete pročitati na web stranici guitar.ba, a pobjedniku će pripasti novčana nagrada od 500 eura te festivalski certifikat za nagradu.

Ovim festivalom želimo što više potaknuti amatere solo gitariste kako bi se mogli predstaviti javnosti. Već sada imamo prijave iz cijeloga svijeta tako da očekujemo dosta prijavljenih solo gitarista, izjavili su organizatori za portal Jabuka.tv.

Žiri će u predselekciji odabrati desetak finalista, a o pobjedniku će odlučiti žiri. Jedan od članova žirija je Marino Pelajić, bivši basist grupa Film, Haustor, Le Cinema i Azra.

Zbog organizacijskog izazova, s posebnim naglaskom na covid-mjere u zemljama iz kojih bi nam došli potencijalni natjecatelji, ove godine moramo festival održati u online formatu. Nadamo se da će iduće godine festival biti održan uživo pred ljudima u Širokom Brijegu, zaključili su organizatori u izjavi za portal Jabuka.tv.

www.guitar.ba

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.