Nove prillike za zapošljavanje preko Zavoda

Upravni odbor Federalnog zavoda za zapošljavanje je na sjednici održanoj 9. veljače usvojio Program sufinanscranja zapošljavanja 2016, koji podrazumijeva mjere: Prilika za sve, Vaučer za posao i Periodično/sezonsko zapošljavanje, kao i Program pripreme za rad kroz obuku, stručno osposobljavanje i usavršavanje 2016 – Obukom do zaposlenja.

Javni pozivi za sudjelovanje u programima bit će objavljeni tijekom sljedećeg tjedna na internet stranici Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba).

Također, sljedeći tjedan bit će objavljen i Javni poziv za sudjelovanje u mjerama zapošljavanja (zapošljavanje nezaposlenih osoba bez radnog iskustva i samozapošljavanje) koje su predviđene Uredbom o poticanju zapošljavanja Vlade Federacije BiH. S tim u vezi, Vlada FBiH je nedavno usvojila i Program utroška sredstava s Planom raspodjele planiranih finansijskih sredstava u iznosu 50 milijuna KM.

Do objave javnih poziva svi zainteresirani se sa sadržajem programā i Uredbom o poticanju zapošljavanja mogu upoznati putem web stranice Federalnog zavoda za zapošljavanje, priopćeno je iz te institucije.

(FENA)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.