Novac od vinjeta donosi Međugorju javnu rasvjetu

Počela je realizacija projekta postavljanja javne rasvjete u nekoliko ulica u Međugorju.

U ovoj prvoj fazi projekta rasvjeta ce biti odrađena u ulicama od benzinske postaje Međugorje oil kroz naselje Dodizi završno s Ulicom fra Bernarda Smoljana zatim odvojak ulice na Krstinama prema parkingu.

Potom slijedi postavljanje rasvjete na putu Dubrave kod raskrižja za Čapljinu, što su sufinancirali i mještani, a rasvjetu će dobiti i Ulica pape Ivana Pavla II. – odvojak Starčine te odvojak Ulice kardinala Stepinca.

Također, rasvjeta će biti postavljena u Ulicu Franje Asiškog te na pristupnoj cesti s autoceste od granice s Miletinom do budućeg kružnog toka kod raskrižja za Čapljinu.

Završetkom ovog projekta kreće druga faza postavljanja rasvjete u ulicama koje je nemaju.

Projekt se financira sredstvima prikupljenima od vinjeta, objavila je Mjesna zajednica Međugorje na svojoj Facebook stranici.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Zar se selo medjugorje nije nakralo dovoljno da mogu kupiti drzavu jednu.. zajedno na celu sa vidjelicom..a ne kupit milostinju od vinjeta… ko koga ovde laze vise nista nije jasno.. Pokupila im lovu bice Mirjana treba joj za jos koje vile ili poplocava jos koju plazu po moru??? Hercegovci najsugaviji najljigaviji najiskvareniji ljudi..od postanka plante.. lazovcina do lazovcine.. sami sebe varaju kradu lazu…I Gospa pobjegla…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.