Nova Xperia će imati USB-C punjenje

Već dugo se očekuje mobitel koji će sadržavati USB-type C. Prvi je Apple došao s USB-type C dodatkom na svom novom Macbooku, no kada pogledamo sve prednosti, čudno je što nemamo još neki veći flagship mobitel s tom funkcijom. Od Samsunga se očekuje da će imati na svom novom Note 5 mobitelu, ali to su samo pretpostavke. Međutim, puno veća vjerovatnost je da ćemo ga prvi put vidjeti Sony-evom mobitelu, Xperia.

Na događaju koji se dogodio u utorak, Sony Mobile je potvrdio da idući mobitel će imati USB-C punjenje. Što omogućuje brže punjenje, prijenos podataka, i reversible je također.

Međutim s drugih strana dolaze odgovore da to neće spasiti Xperiu, jer je Sony u problemima što se tiče mobilne industrije. Bolje da unaprijede kameru i display, i da prate najnoviji trend, što tanji telefon, to bolji. Te da vrate na stol vodootpornost.

Nadajmo se da će napokon se u bližoj budućnosti pojaviti mobitel s USB-C punjenje, jer prednosti je mnogo. Također Google-ov novi Nexus mobitel bi mogao prisvojiti ovu mogućnost.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: