Nova snaga i vaš glas za novi Široki

Dana 30. rujna 2012. godine održan je središnji izborni skup HSP dr Ante Starčević BiH. Skupu su nazočili gosti iz HČSP Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine: Predsjednik HČSP RH Josip Miljak, Predsjednik mladeži HČSP HR Frano Ćirko, Međunarodni tajnik HČSP Ivan Lozo, član glavnog stana HČSP RH Ljubomir Ljubičić te predsjednik HČSP BiH Tadija Ljubičić.

U prepunoj kino dvorani „Borak“ u Širokom Brijegu nakon intoniranja „Lijepe Naše“ i odavanja počasti svim poginulima za Hrvatsku minutom šutnje, nazočnima su se obratili prijatelji iz HČSP Hrvatske i koalicijski partneri iz HČSP BiH. Dali su punu podršku HSP dr Ante Starčević BiH, njihovom projektu i programu sa nadom i vjerom da će pokrenuti i upaliti konačno ono čemu stremi svaki iskreni pravaš a to je ujedinjenje svih pravaških opcija.

Prepuni emocija nazočnima i potencijalnim biračima obratili su se: vd predsjednik Milijan Nakić, te kandidati sa liste za općinsko vijeće Marija Ćeškić, Marijana Mandić, Mario Jurilj , Marija Lovrić a kao šlag na kraju nositelj liste profesor i znanstvenik Marko Marušić-Piže.

[youtube id=”c4d9EWQXKnw” width=”600″ height=”350″]

Svi su istaknuli važnost ovih općinskih izbora, zamke i prepreke koji vrebaju istinskog i poštenog glasača, pravaša. Upoznali su nazočne s kratkom, ali teškom i trnovitom poviješću ove stranke. Na kraju su zacrtani ciljevi i zadaci koje stranka mora i treba ostvariti u skoroj budućnosti.

Bog i Hrvati!

(www.jabuka.tv)

30 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.