Jedanaest godina borbe za boljitak Širokog Brijega

Pred više od osam stotina Širokobriježana sinoć je u Borku obilježeno jedanaest godina postojanja Narodne stranke Radom za boljitak, u organizaciji Općinskog povjerenstva Širokog Brijega.

”Okviri u kojima smo prije 11. godina započeli bili su nepogodni, protivnici glasni, brutalni, okrutni i opasni, a mi neiskusni. Ali mi smo uspjeli! Bili smo predvodnici važnih pozitivnih promjena u našem društvu, i vjerujem kako ćemo biti predvodnici PROMJENA, dvadeset dvogodišnje loše vladavine HDZ BiH i kako ćemo vratiti ugled i dostojanstvo Širokom Brijegu, koji on zaslužuje”, kazao je tom prigodom Mladen Ivanković Lijanović, predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak.

[two_third last=”no”]…[/two_third]

Gostima se obratio i Jerko Ivanković Lijanović, dopredsjednik stranke iz reda hrvatskog naroda i dopremijer i ministar poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva FBiH naglasivši kako se dosadašnje općinske vlasti nikad nisu obratile njegovom ministarstvu za pomoć.

”Ukoliko Žarko Karačić postane načelnik Širokog Brijega, ja ću se potruditi i učiniti sve kako bi se to promijenilo, potrudit ću se osigurati određena novčana sredstva kako bih na svaki način pomoglo našim vrijednim Širokobriježanima.”

Obraćanje Žarka Karačića, kandidata za načelnika Širokog Brijega, bilo je posebno emotivno.

”Dragi moji Širokobriježani mladi ljudi su prisiljeni napuštati Široki zbog loše politike koja je vođena zadnjih 20 godina od strane vladajuće stranke. Moja poruka je vrlo jasna. Svi vi kojima je dobro i koji ste zadovoljni ovakvim stanjem nemojte glasovati za mene. Ali svi koji ste se obraćali općini za pomoć godinama, svi vi koji čekate u redu u Domu zdravlja, svi vi koji plaćate cisterne vode, svi vi koji ne možete legalizirati kuće, svi vi čija djeca kisnu na ”kolodvoru”, svi vi čija djeca ”idu” u fantomsku školu na Lisama.., e vi glasajte za mene. Slušajte svoje srce, spasite svoj i moj Široki”.

Nakon službenog dijela programa, uz slavljeničku tortu, druženje s gostima, kandidatima, simpatizerima i građanima Širokog Brijega nastavljeno je do kasno u noć.

64 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.