Nova pjesma fra Marina Karačića i Vanesse Mioč

Duhovna glazba u Hrvatskoj posljednjih godina doživljava procvat, a doprinos tome su uvelike dala i dva imena nezaobilazna na koncertima duhovne glazbe – Fra Marin Karačić i Vanessa Mioč.

Najavljivanu suradnju su ostvarili u pjesmi Bog si vjeran za koju glazbu i tekst potpisuje fra Marin Karačić, a aranžman Goran Kovačić, prenosi Međugorje-Info.

Mlada i talentirana Vanessa Mioč istaknula je kako su radost i mir ono što je osjetila tijekom snimanja ove pjesme u kojoj je On centar svega, te dodala:

Dio koji će mi ostati posebno urezan u srcu svakako je druženje u kojem smo mogli vidno osjetiti kako Bog spaja ljude na najčudesnije načine. Fra Marin je jedan takav primjer prijatelja, a ovaj duet lijepi je plod za kojeg vjerujem da će ga čuti svaka osoba koja ga treba čuti i kojoj će to u datom trenutku najviše trebati.

Sigurna sam da za sve postoji savršen trenutak pa tako i onaj u kojem se ponovno možemo prisjetiti kako nam Bog daje sve, a najviše ljubavi, ono za čim najviše čeznemo. Nadam se da će tekst pjesme pogotovo mladima biti podsjetnik da pravu ljubav samo On može pružiti i da On to čini beskrajno i bezuvjetno kao što to nitko drugi na ovome svijetu ne može.

Na nama je da se odazovemo. Prezahvalna sam na svakoj osobi koja je na bilo koji način bila dio ove pjesme, fra Marinu na povjerenju i radosno iščekujem plodove koje je Gospodin pripremio. Neka Njemu sve bude na slavu.

Fra Marin Karačić iza sebe ima dva objavljena albuma duhovne glazbe te često u svojim intervjuima ističe kako nam duhovna glazba može pomoći da dođemo bliže Bogu, kako ona pravi mostove od čovjeka do Boga, pomaže nam otvoriti se, zaviriti u svoje nutrine i dopustiti Gospodinu da nas mijenja.

Bog si vjeran; pjesma koja je nastala u nekoliko minuta, jednostavna, a tako duboka i snažna. Nastala je u vrijeme pandemije i evo čekala je sve do danas, više od tri godine. Nadam se da će doći do ljudskog srca, probuditi, obnoviti i osnažiti vjeru i podsjetiti nas da je Bog onaj koji uvijek vjeran ostaje, koji ne može iznevjeriti, koji ne može razočarati i čini uvijek ono što je najbolje za nas.

Ova pjesma okupila je lijepu ekipu, tako da iskreno želim zahvaliti Vanessi što je pristala zajedno sa mnom donijeti ovu molitvu, želim zahvaliti Goranu Kovačiću koji je sve ovo lijepo “upakirao”, Evi što je svoj talenat podarila kadrovima ovog videospota, Zdravku koji je odlično i dostojanstveno kroz video stavio naglasak na Onog koji je jedini važan te hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i utkali dio sebe u ovu priču.

Sada neka dragi Bog čini što želi preko ovih stihova i glazbe, neka dotiče i mijenja. Mi smo svoj dio u zahvalnosti napravili, sad je red na Njega, neka učini naša srca po srcu svome., riječi su fra Marina Karačića.

(www.jabuka.tv | Međugorje-Info.com)

3 komentara

  • mislim da ovo nije trebalo,Bože mi oprosti ako griješim,jer puno se ugađa na svim razinama,postojanost se očituje i gradi u teškoćama,a ne u ugodama bilo tjela,bilo duha!?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.