Nova online zaraza igra koju očito svi igraju – Agar.io

Iako izgleda kao totalna glupost, može vam bez problema ukrasti sat vremena. Ako još niste čuli za Agar.io pogledajte kako meni ide, probajte ju i sami i javite nam svoj highscore.

Agar.io je iz nekog razloga jednostavno eksplodirao ovih dana. Ta naizgled turbo-jednostavna online igra dostupna besplatno na, pogađate, agar.io, u posljednjih je 20-ak dana popraćena na gotovo svakom većem gaming kanalu na Youtubeu, obično uz milijunsku gledanost.

Kad malo razmislim, nije to ništa previše čudno. Odavno je poznato da je ljudima zabavno promatrati kako se drugi ljudi muče radeći bilo što, a u Agar.io bome ima mučnih trenutaka. Gledanosti takvih videa sigurno je pomoglo i to da si igrači vole davati čudne nadimke pa bude zanimljivo vidjeti kako je barem u nekom virtualnom svijetu fantazije Origin postao veći od Steama. I onda ga progutao.

Vidite, riječ je o igri u kojoj kao želatinozni kružić idete uokolo i jedete manje takve kružiće kako biste narasli i tako postali najveći krug na ljestvici rezultata. Fora je u tome da nikad niste sami – drugi igrači rade istu stvar, a ako ste veći od njihovog kružića možete ih pojesti i apsorbirati njihovu veličinu. Barem ako ih uspijete stići, jer manji kružić je uvijek brži od većeg.

Ima tu još par mehanika poput virusa, dijeljenja na dva kružića i “hranjenja” prijatelja ili neprijatelja, ali u suštini je riječ o vrlo jednostavnoj igri koju svatko može počet igrati u roku od par sekundi. Sve ćete skužiti odmah čim odete na agar.io, upišete nickname i krenete igrati.

Link – www.Agar.io

(www.hcl.hr)

1 komentar

Komentiraj: