Nova hit-serija “Defending Jacob”: Vrijedi li gledati? – Jabuka.tv

Nova hit-serija “Defending Jacob”: Vrijedi li gledati?

Nakon nekoliko toplih filmskih preporuka, vrijeme je za serije.

Portal Jabuka.tv vam ovog puta daje komentar na seriju oko koje se diglo puno prašine – Defending Jacob (Braneći Jacoba).

Riječ je o seriji koja je o novoj Appleovoj seriji koja je ima jednu sezonu od osam epizoda, što je samo po sebi primamljivo znajući da ćete za malo utrošenog vremena dobiti puno kvalitetnog sadržaja ove serije koja se ne bi trebala rastezati na više sezona.

Radnja

Jacob Barber, 14-godišnji dječak, optužen je za ubojstvo svog školskog kolege koji izboden. Njegov otac Andy Barber, kojeg glumi Chris Evans, do trenutka optužbe njegovog sina vodio je idiličan život temeljen na njegovoj “Sretnoj obitelji” kako je i sam rekao.

Nakon optužbe, sve se mijenja, naravno u negativnom smislu.

Preporuka za gledati

Serija bez velikih problema kriminalističkom i dramskom radnjom drži u napetost koja ne opada iz epizode u epizodu. Također su jasno pokazali i utjecaj društvenih mreža na živote obitelji, naglasak se stavio na moć glasina koje se šire brzinom svjetlosti u ovom vremenu tehnologije.

Ubojstvo, napetost, traženje krivca, pogledali ste brojne serije i filmovi sličnih tematika, ali sve to i dalje privlačno zvuči. Još više ćete uvjeriti u to nakon što bacite oko na ovu seriju koju vrijedi pogledati.

Jedna od najboljih serija godine

Serija je snimljena prema istoimenom romanu Williama Landaya. Cijela knjiga je prepričana u tih osam epizoda serije zbog čega ne bi trebalo biti druge sezone.

Odličan scenariji, serija bez rastezanja radnje, odlična gluma prije svega Chrisa Evansa koji je i producent serije – neće vas razočarati.

5 sjajnih filmova koji će se posebno svidjeti ekonomistima

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv | K.A.)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.