Nova financijska injekcija za Nogometni savez BiH: Nakon FIFA-e aktivirala se i UEFA

Nogometni savez BiH dobit će od UEFA-e pomoć od 4,3 milijuna eura za borbu protiv koronavirusa, priopćeno je iz ove ustanove.

Krovna kuća europskog nogometa (UEFA) odlučila je pomoći svim svojim nacionalnim savezima donacijom od 236,5 milijuna eura, odnosno svima je odlučila uplatiti po 4,3 milijuna eura, odnosno blizu 8 milijuna KM.

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin rekao je da je ponosan na jedinstvo koje je nogomet pokazao u ovim teškim trenucima.

Naš sport se suočava sa do sada neviđenim izazovom koji je uzrokovala pandemija koronavirusa. UEFA želi pomoći svojim članovima da reagiraju na pravi način, a donijeli smo odluku da svaki savez dobije po 4,3 milijuna eura, koliko će biti isplaćeno tijekom ove i naredne sezone, rekao je Čeferin i nastavio:

Ponosan sam na jedinstvo koje nogomet pokazuje u ovoj krizi i mi znamo da moramo biti spremni kada se sve vrati u normalu, kazao je Čeferin, prenosi Klix.

On je nedavno rekao kako još uvijek nije spreman odustati od ove sezone te da vjeruje kako će se nogomet u najbržem roku vratiti navijačima.

FIFA pomaže Nogometnom savezu BiH s 500.000 dolara

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.