Nova božićna pjesma Sandija Cenova

Kada su u pitanju ljubavne pjesme, miljenik ženske publike i romantičar Sandi Cenov, definitivno je na svome terenu, što je nebrojeno puta i dokazao.

Glazbenik i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova predstavio je novu pjesmu “U ponoć”.

Ona je spoj romantike i veselja, a sve to u božićnom duhu kojom priziva uspomene na prve ljubavi.

U ova čudna vremena nije lako pronaći inspiraciju za normalnu pozitivnu ljubavnu pjesmu pa sam tako jedne noći samo zažmirio i prizvao Božić i sve emocije koje nam to doba godine nosi – i dogodila se ova pjesma – ‘U ponoć’. Oduvijek sam tvrdio da je božićno vrijeme najromantičnije doba godine, a ti su dani idealni da se čovjek zaljubi, rekao je Sandi.

Sandijev autorski potpis, kada govorimo o glazbi i tekstu, i ovog puta se našao na novom singlu, dok se za aranžman pobrinuo Mihael Blum, a cijela glazbena priča dobila je i svoj spot.

Kadrovi za “U ponoć” snimljeni su na lokaciji Lovrana u kući Sandijevih prijatelja, a sve je zabilježila ekipa Hit Produkcije na čelu sa Hrvojem Banićem.

Prvu ljubav pamti svako, Božić, zima, snijeg, idila…’ Za ostatak priče morat ćete poslušati cijelu pjesmu ‘U ponoć’. Nadam se da nas ima još, koji imamo divne uspomene vezane za božićno vrijeme, pa će se svi takvi, siguran sam, pronaći u mojoj novoj pjesmi, zaključio je Sandi.

Vjerujemo kako će glazbena čarolija nepopravljivog romantika dotaknuti srce publike, te svojim veselim božićnim duhom ne samo podsjetiti na prve ljubavi, već izmamiti radost u svakom tko je čuje i započeti neke nove, sretne ljubavi.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.