Nova atrakcija: U svoj dom jednostavno dovedite lava, tigra, pingvina, pandu… – Jabuka.tv

Nova atrakcija: U svoj dom jednostavno dovedite lava, tigra, pingvina, pandu…

Koronavirus je mnoge zatvorio unutar četiri zida, ipak Google vam je ponudio zanimljiv način kako se možete zabaviti sa svojim ukućanima.

Naime, Google je predstavio zanimljiv dodatak View 3D s kojom roditelji mogu priuštiti vrlo zanimljive trenutke svojoj djeci. Na vrlo jednostavan način u vaš dom u 3D prikazu možete dovesti životinje poput pande, pingivina, konja, lava, tigra, psića u i mnoge druge.

Ova Googleva opcija je postala dostupna svima, a Google je još prošle godine predstavio AR – augmented reality s kojom možete uveličati stvarnost, ali je tek sada dostupan veliki broj životinja u 3D, koje se mogu vidjeti u samo nekoliko koraka.

Evo kako i vi možete dovesti neke od životinja:

  • Otvorite Google tražilicu
  • Ukucajte ime životinje koju biste voljeli vidjeti
  • Kliknite na Search i dobit ćete u pretrazi odvojen dio sa slikom životinje i opcijom “View in 3D”.
  • Ukoliko telefon podržava i ARCore tehnologiju dobit ćete i dodatnu opciju “View in your space”. Sve što trebate učiniti je usmjeriti kameru na ravnu površinu i uživati u 3D prikazu životinje u vašem domu!

Ova zabava je omogućena za Android sustave, 7.0 ili kasnije verzije, dok je za iOS sustave omogućena od 11.0 ili kasnije.

Bitno usmjeriti kameru na ravnu površinu

Prošetali smo središtem Širokog Brijega gdje smo doveli neke od životinja, pa pogledajte kako je izgledala naša zabava s Google 3D View.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.