“Not Jane” glazbenu priču uspješno nastavio “Odom hipsteru”

Jam with friends objavio je na svojoj Facebook stranici novi, studijski spot hercegovačkoga alternativnoga indie-pop-rock benda “Not Jane“, koji nosi naslov “Oda hipsteru”:

“Oda hipsteru” u manje od 24 sata od objave prikupila je pozitivne komentare slušatelja koji su prepoznali pomake u zvuku ovoga benda koji od samoga početka stvara autorske pjesme.

U projektu Jam with friends sudjeluje tim ljudi koji volonterski promovira novu glazbu, traži talente i bilježi video i audio istih.  Nedavno je započela druga sezona projekta, a u trideset tjedana prve sezone Jam with friends “izbacio” je 28 video i audio pjesama različitih izvođača, obilazeći atraktivne lokacije ili, pak, dokumentirajući svirke u glazbenom studiju.

Sada ih imamo ukupno 30. Svi detalji također se nalaze na stranici Jam with friends. Ovo prije svega radimo zato što volimo stvarati glazbeni sadržaj. Radili smo LIVE JWF evente, od kojih je prvi bio u Black Dog Pubu pri kojem je studijska oprema i rasvjeta bila na bini i snimanje je bilo otvoreno za javnost, rekla je o projektu Jam with friends za portal Jabuka.tv projektna menadžerica Anja Rikalo.

Kako dodaje, drugi LIVE JWF održan je u Clubu Monument u Sarajevu.

Tada smo sa sobom poveli 15 glazbenika iz Mostara, a snimanja smo inače radili na snijegu, na kuli iznad grada Mostara te na različitim lokacijama otvorenoga i zatvorenoga tipa, dodala je Anja Rikalo za naš portal.

Širokobriješki bend “Not Jane” objavio prvi singl “Vesele žene s Pecare”

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.