Širokobriješki bend “Not Jane” objavio prvi singl “Vesele žene s Pecare”

Hercegovački alternativni indie-pop-rock bend Not Jane objavio je svoj prvi singl “Vesele žene s Pecare“.

Pjesma je snimljena i miksana u studiju Stara kuća u Brelima (RH) u ožujku i travnju 2017., a producent je Joško Klarić, poznat po svom autorskom projektu Ischariotzky. Tekst potpisuje frontman benda Drago Ljubić, a glazbu i aranžman Not Jane.

“Odlučili smo se za ‘Vesele žene’ zbog jednostavnoga teksta, pamtljivih refrena i zanimljivih glazbenih dionica. Nismo puno razbijali glavu s tim što uzeti za prvi singl. Međutim, ovo je samo početak, da se vidi da je krenulo nešto. Već sljedeći singl bit će nešto drugačiji. Imamo još puno toga za napraviti i pokazati, a nadam se da će i to biti ubrzo. Završili smo sve još u travnju prošle godine, ali se puno toga odužilo malo više nego što smo očekivali pa smo odlučili ostaviti sve za novu godinu”, izjavili su članovi benda Not Jane za portal Jabuka.tv.

Not Jane su osnovali Drago Ljubić i prvi basist benda Filip Karačić 2007. godine, a danas ga čini trojka: Drago Ljubić, Jure Brekalo i Marko Jumbo Karačić.. Od samoga početka sviraju autorske pjesme te iza sebe imaju veliki broj nastupa i dugogodišnje iskustvo, a jedan od zapaženijih nastupa bio je na West Hercegovina Festu u Širokom Brijegu 2017. godine.

Kliknite i preuzmite Vesele žene s Pecare

“Mi smo 10 godina svirali autorske pjesme bez jedne jedine snimke, a ljudi su ipak znali naše pjesme. To nam sve dovoljno govori i najveći nam je motiv za rad. Imamo već skoro završen prvi album, sad treba samo ući u studio i snimiti to”, govore iz benda Not Jane.

Prve promocije singla “Vesele žene s Pecare” Not Jane će odraditi uživo na koncertima u Mostaru (Black dog pub) te Širokom Brijegu (Rock caffe Pajo). Ostali datumi i mjesta bit će poznati uskoro.

Ovaj popularni hercegovački bend možete pratiti na njihovim stranicama: Facebook, Instagram, SoundCloud i YouTube.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

Komentiraj: