Nogometna akademija HŠK Posušje dobila novog voditelja – Jabuka.tv

Nogometna akademija HŠK Posušje dobila novog voditelja

Ivan Oreč novi je voditelj Nogometne akademije HŠK Posušje.

Odluku je jednoglasno donio Upravni odbor kluba, a Oreč će biti na čelu akademije sljedeće dvije godine, objavio je u ponedjeljak posuški federalni prvoligaš.

Oreč je svoj igrački staž odradio u Posušju i Zrinjskog, a nakon završetka igračke karijere posvetio se trenerskom poslu. Vlasnik je UEFA A licence koju je stekao na Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu 2008. godine.

U sljedećih nekoliko dana klub će imenovati dva nova trenera u Akademiji HŠK Posušje.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Ovo je put prema nazad….akademski psovac i akademik na rubu psihijatrije…..gledao sam kako vodi utakmice…al nista novo

  • Samo bi volio znat jel ima neko u klubu da je napravio rezultat neki…al nogometni a ne psovacki…po ovom nije bitan sport vec izdavanje usiju pod kiriju i klimanje glavom nadredjenima….pratim taj klub i ima par godina su iz dna isplivali u prvu ligu….e sad nastupaju sakupljaci masla…..

  • Politička odluka Oreč nepriča sa pola trenera u omladinskom pogonu kako ce onda on bit voditelj škole pola djece odustane kada dođu kod njega trenirat jer njegovo kretensko ponašanje djeca ne podnose i na kraju nikakav čovik Daka nisi normalan kada si njega stavijo za voditelja škole

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.