Nogometaši Širokog u svlačionici snimili rođendansku čestitku Škriparima

U dva smo navrata danas spominjali da Škripari slave 18. rođendan. Čestitku im je putem svoje facebook stranice uputio kapetan Wagner, a prije prijateljske utakmice s Čapljinom u kampu ‘Musa-Karačić’ sedam igrača je u svlačionici stalo pred kameru portala Jabuka.tv te svojim vjernim navijačima uputili iskrene čestitke povodom rođendan.

Na video snimci nalaze se Josip Ćorluka, Slavko Brekalo, Stipo Marković, Wagner Santos Lago, Davor Landeka, Dino Ćorić i Mate Pehar. Ostali igrači, nažalost, nisu mogli sudjelovati u video čestitci jer su se u vrijeme snimanja zagrijavali za utakmicu.

Atmosfera pred nedjeljni okršaj na Pecari s Veležom iz dana u dan je sve bolja, igrači su odlično raspoloženi, a ovim potezom dokazali su da na relaciji navijači-igrači postoji odlična suradnja i uzajamno poštovanje. Škripari za utakmicu s Veležom pripremaju pravu navijačku proslavu na tribini, a ne sumnjamo da će nogometaši pobjedu protiv Veleža posvetiti svojim navijačima.

 (www.jabuka.tv)

Nema komentara

  • A što guštam u p. m. Što kažu braća pravoslavci “breee tamo pola nekog ostrva”razvali bosnu u zenici..uh jake države u pi na kvadrat..hii hiiiii..

  • IZDAJA NA SVETKOVINU MALE GOSPE: Općinski kvislinzi sa Helezom po kućnim podrumima kovali urotu protiv svog naroda

    Federalni ministar za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata Zukan Helez u ponedjeljak (8.9.2014) je navodno održao sastanke sa skupinama branitelja u Ljubuškom, Širokom Brijegu, Grudama i Posušju na kojima se, kao se navodi u jednom dnevnom listu, raspravljalo o svim aktualnim problemima koji muče ovu populaciju.

    Ponukani ovim lažnim navodima, a u cilju istinitog informiranja javnosti, posebno braniteljske populacije, odgovorno tvrdimo kako branitelji općine Posušje nisu imale nikakav susret s Helezom na Posuškom teritoriju niti su upoznati s njegovim dolaskom te strogo osuđuju takav kukavički izlet nelegalnog ministra Zukana Heleza kao i izdajnički čin pojedinaca, u ovom slučaju Ante Grubišića – Vencića koji je jedan od glavnih aktera SDP-a u Posuškom Gradcu i koji ponovno pokušava profitirati na račun branitelja da bi zaštitio samog sebe. Također, bode u oči činjenica da je ovaj sastanak održavan na dan Svetkovine Male Gospe i to za vrijeme slavljenja svete mise. Dok su ostali vjernici u crkvama slavili Rođenje Blažene Djevice Marije po kućnim podrumima se rađala nova urota protiv hrvatskog naroda.

    Sastanci po privatnim kućama s nelegalnim, nelegitimnim i nevjerodostojnim pojedincima, koji se predstavljaju kao predstavnici braniteljske populacije pokazuje način rada Zukana Heleza od samog njegovog mandata.

    Osobe s kojima se Zukan Helez sastajao po privatnim kućama su lažni invalidi, s lažnim mirovinama i odličjima u kojima danas traže spas kroz SDP. Te iste osobe danas nude braniteljima da glasaju za SDP vraćanjem u pravo onih koje su revizorski timovi izveli iz prava ili za novac, tako iskorištavajući njihovo teško materijalno stanje. Iste te sobe koje su se sastajale s Helezom su uzimale novac od branitelja da bi im riješili njihova prava, o čemu će pojedinci i svjedočiti o tim Zukanovim „braniteljima“ iz HVO-a.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.