Nogometaši Širokog Brijega na odmoru do 11. siječnja 2016. godine

Tradicionalno, svetom misom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu i zajedničkim ručkom igrača, stručnog stožera i vodstva u klupskom restoranu obilježen je kraj još jedne polusezone na Pecari.

Trener Slaven Musa, koji je ”Plavo-bijele” preuzeo nakon sedmog kola i jesenas s momčadi imao odličan učinak (u prvenstvu sedam pobjeda, četiri neodlučene, bez poraza, uz gol-razliku 18:5 te u Kupu tri pobjede, uz gol-razliku 14:0!) novo okupljanje i početak priprema za drugi dio sezone zakazao je za 11. siječnja iduće godine, prenosi službena stranica NK Široki Brijeg.

Istaknuo je i kako je zadovoljan postojećim igračkim kadrom, jer momčad je popunjena na svim pozicijama i ne treba veće promjene, posebice i stoga što je na proljeće za očekivati još bolja izdanja nakon što se svi oporave od ozljeda, a oni koji su ljetos kasnije pristigli u klub prođu kompletne pripreme ove zime.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • kada čovjek vidi neke izjave ovog seljaka muse mora kazati da taj čovjek zaista ima nekih naivnih postupaka a zapravo i je naivan i to ne malo već puno.ako uprava može i želi dovesti još nekog igrača koji će biti pojačanje zašto onda ne a ovaj mulac je zadovoljan sa jednim krstanovićem i kresingerom ta dva invalida izgleda mogu igrati samo kod njega a to su jedina 2 uljeza kojih se treba riješiti jer to nije kvalitet za široki a za njega su to igrači zato nas travnik nadigrava na pecari i vitez uzima bod a onda dobivamo bodove od sarajeva da to nadoknadimo treba se riješiti krstanovića kresingera i barabana a dovesti neka 2 mladja hitra napadača koji imaju kvalitet za široki zato uprava odmah u potražnju a ovih navedenih invalida što se prije riješite to bolje za klub. a valjda u upravi imamo ljude koji vide i prepoznaju kvalitet a ne da gledamo jednog invalida krstanovića i kresingera siguran sam da u vitezu nebi došli do izražaja jer ne vrijede i otpad su koji smeta i zuato se otpada treba riješiti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.