Nogometaš Šahtara priznao da je pretukao ruskog turista

Nogometaš Šahtara iz Donjecka Danil Sikan (21) za klupsku TV je ispričao kako je zimus pretukao ruskog turistu u hotelu tijekom priprema u Turskoj.

U veljači su turski mediji pisali da je došlo do tučnjave u jednom hotelu u Antalyji i da je jednom ruskom turistu bila ozlijeđena glava. Iako nisu bile objavljene pojedinosti, Sikan se javno “pohvalio” pred kamerama da je on bio akter događaja, prenosi Klix.

Dogodilo se to tijekom večeri. Šetao sam s Romom Ternovom. Krenuli smo igrati bilijar. Taj tip je bio s djecom i ženom. Kada je vidio da smo u trenerkama Šahtara i da smo iz Ukrajine odmah je uzviknuo ”Spartak šampion!”. Pravio sam se da ne čujem, ali bio sam bijesan. Osjetio sam da moram reagirati. Tada mi je Roma rekao da se smirim, da ima djece u okolini, rekao je Sikan za YouTube kanal Šahtara, pa nastavio:

Bio sam revoltiran, taj Rus je bio seljak. Nisam želio dozvoliti da se tako ponašaju u hotelu ili bilo gdje drugdje. Taj tip je bio s društvom i dalje vikao Spartak šampion! Potom je povikao ‘Slava Rusiji’. Odmah sam ustao i krenuo ka njemu. Opalio sam mu šamar. Pao je na pločice, pokušao ustati, ali nije uspio. Dan kasnije izbačen je iz hotela, ispričao je napadač Šahtora koji i na društvenim mrežama podržava svoju zemlju u ratu protiv Ukrajine.

Sikan je ove sezone u dresu Šahtara odigrao 21 utakmicu u svim natjecanjima i postigao je osam pogodaka.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.