Noćni život Hercegovine na infuziji

Nekoliko dana nakon ulaska u Novu godinu, noćni život u Hercegovini je pao na niske grane i vratio se u staru, monotonu kolotečinu.

Naime, koncerti i partyji se doslovno mogu nabrojati na prste. Zvučna imena su ovog vikenda zaobišla hercegovačke klubove, a umjesto njih, čini se, nastupaju prateći vokali.

Kada je u pitanju Mostar, osim studentskih partyja izdvajamo dva događaja. U Mostaru će u OKC Abrašević 9. siječnja nakon dugo vremena nastupiti grupa ”Sikter”. Vrata Abraševića se otvaraju u 21:00 sat, a sam koncert, za kojeg ćete morati izdvojiti 5 KM, počinje u 22:00 sata.

U Lucullus Music Baru sezonu ovogodišnjih live nastupa otvara popularna mostarska grupa 45°C. Nastup u Lucullus Music Baru zakazan je za 10. siječnja i počinje u 21 sat. Ulaz je, naravno, slobodan.

U Evergreen clubu u Čitluku u subotu nastupa bend Dva i po Co’eka, dok iste večeri u clubu Gaudeamuss u Posušju nastupa Mišo Laguna, prateći vokal folk pjevačice Radmile Manojlović.

Noćni život u Hercegovini nekada je privlačio mlade iz susjednih zemalja, a sadašnja ponuda sve manje privlači i lokalno stanovništvo.

(Bljesak.info)

5 komentara

  • A ni za Novu godinu nije bio bogzna što,bar što se Širokog tiče. Pored onoliko kafića da nijedan nije radio, stvarno nema smisla. Nek mi to netko objasni

  • Logicno da ti se jebe za nocni zivot ako neradis to znaci da si frontalni kokuz a bez para nisi nigdje dobro doso,shvacam te u potpunosti stari

  • ja sam cuo da opcina i crkva namjerno potkopava noćni zivot u sirokom. dokaz vam je propali cosmopolitan i to da mexxu ne daju dozvolu da radi poslije 1 sat

  • Nedaju nikom nije samo mexx u pitanju,pa da naravno da je to smisljena akcija,mi mladi moramo vitljat po Starmu,Posusju,Citluku umjesto da se u svom gradu zabavljamo i oni dolaze u Siroki trosit pare

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.