Noćna izložba kreativaca i izvlačenje ljetne nagradne igre Mepas Mall ‘Zakon ljeta’

U suradnji sa udrugama Moje zlatne ruke i očima kreativaca jučer od 19.00 sati do ponoći na platou ispred Mepas Mall-a održana je noćna izložba kreativaca.

U predivnoj ljetnoj noći posjetitelji su se mogli družiti sa kreativcima i kupovati njihove unikatne radove. Izložba je bila postavljena na preko dvadeset štandova, gdje su predstavljeni unikatni, zanatski i dizajnerski komadi. Zahvaljujemo svima koji su došli i podržali rad kreativaca, te tako pomogli njihov autorski rad.

8 7 6 5 4  2

Zadovoljstvo nam je najaviti izvlačenje ljetne nagradne igre Mepas Mall Zakon ljeta. Izvlačenje će se održati u četvrtak 24.07.2014. od 12:00 sati u prizemlju centra. Prisjetimo se, u nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom od 20 KM ostvarenim do 15.07. u bilo kojoj radnji u centru. Računom do kupona, kuponom do skutera i drugih vrijednih nagrada!

Nakon što se utvrdi ispravnost kupona, imena dobitnika bit će službeno objavljena na web i Facebook stranici centra. Želimo vam puno sreće, te vas pozivamo da nam se pridružite na izvlačenju. Nagrade čekaju na vas.

Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.