NK Široki Brijeg: S Elektroprivredom smo uvijek imali plodonosnu suradnju

Nogometni klub Široki Brijeg u posljednjih nekoliko tjedana poslao je nekoliko priopćenja za javnost, a posljednje u nizu došlo je kao reakcija na medijske napise da Javno poduzeće Elektroprivreda HZ Herceg-Bosne favorizira određene nogometne klubove u Bosni i Hercegovini.

”U povodu posljednjih medijskih natpisa u pojedinim tiskovinama i na internet portalima, a u kojima se razno-raznim podmetanjima i insinuacijama pokušava dodatno destabilizirati NK Široki Brijeg, pojedini naši poslovni prijatelji, sponzori i partneri, a klub, uza sve, pokušava uvući i u političke igre, osjećamo se dužnima javnosti priopćiti nekoliko činjenica.

Prije svega želimo istaknuti kako je Nogometni klub Široki Brijeg klub hrvatskog naroda i političke stranke trebaju zaboraviti na pokušaje ubiranja političkih poena preko NK Široki Brijeg. NK Široki Brijeg, nadalje, izuzetno cijeni potporu gospodarstvenika i sponzora koji su proteklih godina našli svoj poslovni interes i ulagali u naš klub, pridonoseći tako sportskim uspjesima, izgradnji infrastrukture i uopće brendiranju NK Široki Brijeg. Pritom svakako vrijedi istaknuti i naš odnos s gospodinom Marinkom Giljom, aktualnim direktorom JP Elektroprivreda HZ Herceg-Bosne.

Gospodin Gilja bivši je dugogodišnji predsjednik i član Uprave te predsjednik Skupštine NK Široki Brijeg iz godina kada su se onome što danas znači i predstavlja NK Široki Brijeg udarali temelji, kada je trebalo hrabrosti i vizije za jedan ovakav projekt, i svjesni njegova velikog doprinosa u uspjesima NK Široki Brijeg na tome mu i ovom prigodom zahvaljujemo. A što se tiče JP Elektroprivreda HZ Herceg-Bosne, želimo istaknuti da smo s ovim poduzećem imali, a vjerujemo da ćemo imati i ubuduće, izuzetno plodonosnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Koristimo također ovu prigodu pozvati sve naše sponzore, prijatelje, simpatizere i navijače da ne nasjedaju dezinformacijama i pamfletima koji se u zadnje vrijeme pojavljuju u pojedinim medijima. Istodobno, želimo im najiskrenije svima zahvaliti na dosadašnjoj potpori NK Široki Brijeg i, svjesni trenutka u kojem se nalazimo, poručiti da smo u bogatoj povijesti NK Široki Brijeg imali i težih prepreka, ali da smo ih sve znali preskočiti zajedničkim naporima i polučiti uspjehe na ponos hrvatskom narodu u BiH i svakome istinskom nogometnom zaljubljeniku,” stoji u priopćenju Uprave Nogometnog kluba Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

 • dnevno.ba je portal od one ljubuške budale, lažova…
  gilja je dokazani navijač širokog i to znam, ali baš vjerni navijač!!!!
  čović je obožavatelj zrin(j)skog ili danas poznatijeg kao režimskog… nakon utakmice u širokom isplati je na ruke svakom igraču dodatnih 1000 KM iz svog džepa. kupio je jakupovića prošle godine za ravno 50,000 KM (zapravo neki beus i markota).

 • Da NK Siroki postoji kao profi klub
  ja bi bio naj navijac.mi gledamo
  brazilce kako igraju a sirotinja placa
  kroz razne stavke.Profezonalizirajte se drugarska gospodo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.