NK Široki Brijeg predstavio novu navijačku pjesmu

Škripari
NK Široki Brijeg predstavio je u četvrtak na tradicionalnoj Plavoj noći novu navijačku pjesmu “Grade voljeni”.

Pjesmu izvode “Čuvari grada”.

Autor glazbe je Igor Duraković, a aranžman potpisuje Joško Klarić. Tekst pjesme napisao je Hrvoje Galić, odvjetnik i predsjednik Nadzornog odbora NK Široki Brijeg.

Sudeći po prvim reakcijama nakon premijere na Plavoj noći, sigurni smo kako je NK Široki Brijeg dobio još jednu navijačku pjesmu koja će biti iznimno popularna među navijačima i koja će se sigurno redovito puštati na našoj Pecari, poručili su iz NK Široki Brijeg.

Više od 400 uzvanika na Plavoj noći u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv)

23 komentara

  • Neka pevaju navijaci,da ne kazem simpatizeri,na neki nacin armija navijaca,necu kazat skripari,necu rec nase momcadi.Iduci sampinjonat nasa momcad ce biti sampinjon.Imamo klasnu momcadsku ekipu i cak 2 crnca sto je atrakcija jeli.Mi smo siroki ko to moze.Imamo jednoga koji se zna kolutati u Vazduhu.

  • za Navijača,

    Šampinjon????Hahahahhaha….. je li smeđi ili bijeli šampinjon?Vrati se rođo u 2.razred osnovne škole.

  • Za 15:25,koliko Ja znam,ti ovde na portalu vise od 10 god,pokazujes koliko si glup i naivan..Da to nisi onda bi bar vidio humor.Necu rec salu na neki nacin vic da ne kazem skec.Bit ce mo sampinjoni u Sledecem Sampinjonatu.Lepo sam ti to napisao da si glup i naivan ti u 15:25.Lepo ti napisao Ja.

  • Navijac je napisao super komentar.To navijac kazuje stvarnu pamet tebe kao navijaca.Pisem za ovoga libar odnosno 15:25.Tesko je i povjerovati koji je to stupanj naìvnosti kod tebe 15:25.Blago tebi.Cudim se tko je taj0 sto pise Strucnom tamo neko terapijanje.Za tebe je potrebno oluja turbo terapijanje a ni to nikad naivnost i glupavost izbrisati nece.

  • Šta će on komponovati .Samo smišlja prevare.Član obitelji mu je stari škripar išla je na svako gostovanje .

  • Ovi 15:25 libar Jel to oni sto je pisao da normalni kao on nemogu pisaat jer im smeta tamo neki bolesnik koji pise da pjaça ne moze igrat za reprezentaciju.Turbo naivcino a znano je da nisi sav svoj.Lik si sa neuro probemos.

  • Pa neznam.Sto se tice te pesme nisam je ni poslusao.Treba igrat fudbal pusti pesmu.Sada igraju sa ekipom svoga ranga pa cemo lepo videti.Istina gosk je malo jaci i to je bas fudbalski mec po meri za nasu fudbalsku momcad.Iduci sampinjonat treba poceti sa pobedama i u prvih 10 kola biti sampinjon.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.