NK Široki Brijeg: Nastavlja se konstantno suđenje na našu štetu

Ovim putem želimo skrenuti pažnju cjelokupnoj sportskoj javnosti na događanja, odnosno skandalozne sudačke odluke  glavnog suca, koje su se događale za vrijeme posljednje prvenstvene utakmice XXII. kola Premijer lige BiH FK Slavija – NK Široki Brijeg, koja se igrala u I. Sarajevu. Ne želeći umanjiti pobjedu domaćina, te motivaciju i htjenje kojom su igrači Slavije ušli u ovaj susret, ne smijemo dopustiti da se ne kaže koja riječ o suđenju. Naime, smatramo da je suđenje glavnog suca na spomenutom susretu bilo tendenciozno, sa očitom namjerom da se domaćim igračima dopusti da dođu do pozitivnog rezultata, bez obzira na brojne nedopuštene startove opasne po zdravlje igrača NK Široki Brijeg (Goran Zakarić izvučen iz igre u 36 minuti susreta, zbog ozljede skočnog zgloba, zadobivene nakon trećeg grubog starta na njemu).

S druge strane, nogometašima NK Široki Brijeg dijelilo se kartone za banalne startove, odnosno, igrači NK Široki Brijeg su  dobivali kartone čak i za faulove koji su se dogodili samo u očima glavnog suca. Jednako sporna situacija je bila kod dosuđenog jedanaesterca za Slaviju, kojeg nitko na stadionu nije vidio osim glavnog suca, a koji je očito usmjerio tijek utakmice u korist domaćina.

O događanjima na ovoj utakmici,  ali i ostalim sudačkim pogreškama, koje se konstantno rade na štetu NK Širokog Brijega u ovoj nogometnoj sezoni, pasivnom radu povjerenstva NS BiH, izravnom utjecaju pojedinih članova Odbora za normalizaciju u rad povjerenstava saveza, koji bi trebalo biti ”neovisni”, te o ostalim nepravilnostima u radu NS BiH, govorit ćemo uskoro na konferenciji za novinare, koju ćemo organizirati upravo  povodom posljednjih događanja, te ćemo svoje izjave potkrijepiti i činjenicama, stoji u priopćenju kluba s Pecare.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Došli ste na svoje Kad ste vi to isto radili onda je bilo OK a sada Dvno sam vam pisao da se liga igra zbog KLUPSKIH MOĆNIKA I SUDACA Sada to mogu i drugi da rade pa vam to neodgovara Navijač sam NK ŠIROKI ali je ovo istina Koliko puta u Širokom nam suci svirali u našu korist ono što nije postojalo da me bilo SRAM Dovedeš iz Brazila igrače SKUPO ih platiš i onda JOŠ kupuješ utakmice

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.