NK Široki Brijeg najavio ”Plavu noć”, i navijači mogu kupiti ulaznice

NK Široki Brijeg i ove godine organizira tradicionalnu ”Plavu noć” koja će biti održana u srijedu, 15. veljače, u svadbenom salon La Viva u Širokom Brijegu s početkom u 19:00 sati.

Na ovogodišnjoj gala svečanosti i zajedničkom druženju velika i ponosna širokobriješka plavo-bijela obitelj obilježit će 75. rođendan širokobriješkog ponosa.

Organizacijski odbor ”Plave noći” već uvelike radi na pripremama donatorske gala svečanosti koja će na jednom mjestu okupiti sponzore, prijatelje, navijače i simpatizere kluba.

Uz njih će, dakako, biti rukovodstvo, uposlenici kluba i igrači prve momčadi na čelu sa stručnim stožerom, a sve s ciljem okupljanja svih koji istinski žive i vole širokobriješku plavo-bijelu boju.

Sve nazočne očekuje bogata nagradna igra, a za odličan glazbeni ugođaj i zabavu zadužena je Grupa Stari Zvonik.

Svi zainteresirani sponzori, navijači i simpatizeri kluba svoje ulaznice već sada mogu nabaviti i osigurati telefonskim pozivom na broj: 063/167-558 (Mario Mandić).

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Dobro su se sjetili da to više nije u Hotelu Park.Isto tako ovaj svadbeni salon je premalen.To ne smije biti večera za elitu i mali broj izabranih ljudi.Vodstvo kluba ubuduće to treba održavati u Sportskoj dvorani da bude par tisuća ljudi i da po normalnim cijenama bude večera za igrače i navijače.Ovo što se radi godinama je pokazivanje mišića političara i kvazi tajkuna.Ako se ništa ne popravi,mi navijači ubuduće radimo večeru na narod i igrače.

    • Blato, ne seri. Kakvi su to “kvazi tajkuni i kakvo je to pokazivanje mišića političara”? Ti “kvazi tajkuni” financiraju klub, a i političari daju doprinos. Koji ćeto to “vi navijači” ubuduće raditi večeru? Baš bih vas volio vidjeti. Svaka čast normalnim navijačima, ali takvi kao ti tu ne spadaju.

  • Od davna ,d,imao navijača u Širokom radi I Banožića koji je nastupao ranih pedesetih,Ja sam sigurno jedan najstariji koji ie pješke išao u Mostar na utakmicu.žalosno je da 1984 prije utakmice s Veležom došli u posjet U Široki morali položiti vijenac na spomenik Narodnog heroja Marka Zovke Cico ga post… Da se nebi zlorabilo .samo naprid.

  • Ja bih predložio da stručno viđenje drži govor jer on sve zna koće u europu ko ispast hahahaha, a klubu sve najbolje u budućnosti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.