NK Široki Brijeg i GNK Dinamo Zagreb za pomoć najpotrebitijima

Međunarodna prijateljska utakmica  NK Široki Brijeg i GNK Dinamo Zagreb za pomoć najpotrebitijima

Cijeli prihod ide za Humanitarnu udrugu „fra Mladen Hrkać“

U subotu, 2. veljače s početkom u 14 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu održat će se međunarodna prijateljska utakmica između NK Široki Brijeg i GNK Dinamo Zagreb. Cjelokupan prihod od ulaznica za ovaj humanitarnonogometni spektakl namijenjen je za pomoć u radu Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“.

U proteklih 5 mjeseci svog djelovanja, Udruga je pomogla više od 90 osoba sa zdravstvenim poteškoćama s područja  Bosne i Hercegovine koje su boravile na liječenju u Zagrebu kroz različite oblike pomoći kao što su smještaj, prijevoz,  prehrana te administracija.

„Pozivamo sve ljude dobre volje i ljubitelje nogometa da se odazovu ovoj akciji, pa čak i ako niste u mogućnosti doći  na utakmicu, te na taj način date svoj doprinos radu Udruge. Ovim putem želim napomenuti da je Humanitarna  udruga „fra Mladen Hrkać“ dobila humanitarni broj telefona 17000. Pozivom na broj 17000 donirate 2KM za rad i  aktivnosti Udruge.“ izjavio je predsjednik Udruge Ivan Soldo.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM za tribine sjever i istok, 7 KM za natkrivenu južnu tribinu, dok cijena VIP ulaznica (loža)  iznosi 50 KM.

Zbog velikog interesa preporučamo da svoje ulaznice kupite u predprodaji, na sljedećim prodajnim mjestima: Mostar:  „MepasMall“, Široki Brijeg: Caffe bar „Mexx“, Caffe bar „Galerija“, Sendvić bar „kod Tije“, Caffe bar „Big Ben“, Caffe  „Saloon“, Caffe bar „Central pub“, Caffe bar „Peckham“, Caffe bar „Focus“, Caffe „Rio“, Restoran „NK Široki Brijeg“,  Caffe bar „LT“, Pizzeria „Don Angelo“, Caffe bar „Pavo“-Kočerin, Caffe „kod Belina“-Biograci, „Vaske Benz“-Ljuti Dolac,  „Miškić Benz“-Rasno, Grude: Caffe bar „Victorija“.

Više informacija o ovoj akciji, radu i aktivnostima Udruge možete pronaći na našoj službenoj web stranic www.humh.hr i Facebook stranici http://www.facebook.com/FraMladenHrkac.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.