Njemica u Hrvatskoj mislila da je prevarena, pa shvatila da je riječ o pogrešci

Policija u Karlobagu zaprimila je jučer prijavu od 47-godišnje njemačke turistkinje koja je tvrdila da je prevarena prilikom rezervacije apartmana za ljetovanje.

Ona je u svibnju 2023. godine na jednoj internetskoj stranici pronašla apartman u Cesarici, te je uplatila 1.635 eura za rezervaciju smještaja.

No kada je 23. srpnja došla u Cesaricu na adresu iz rezervacije, shvatila je da je prevarena jer je netko lažno nudio mogućnost rezervacije apartmana u toj kući, a više joj se nitko ne javlja na telefonske brojeve koji su navedeni na predmetnoj internetskoj stranici.

Ipak, dobra vijest stigla je brzo. Suradnja Njemice s predstavnicima internetske stranice na kojoj je rezervirala smještaj rezultirala je otkrivanjem tehničke greške u sustavu rezervacije. Njemica je zatim posjetila Policijsku postaju Karlobag i ispravila svoju izjavu, potvrdivši da je došlo do greške, a ne prevare.

Ovaj incident, iako je brzo razriješen, neizbježno je prouzročio neželjeni negativan publicitet za Karlobag i njegovu turističku ponudu. Ali, ovaj događaj također ističe profesionalizam i posvećenost lokalnih turističkih predstavnika u pružanju kvalitetnog iskustva, čak i kad su suočeni s neočekivanim tehničkim poteškoćama, prenosi Lika Online.

(www.jabuka.tv | Foto:Turistička zajednica Općine Karlobag/Facebook)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.