Njemačka policija nudi 7.000 eura za informacije o državljaninu BiH

Njemačka policija i tužiteljstvo Düsseldorfa identificfirala je bh. državljanina Dragana Spajića kao jednoga od izvršitelja zločina koji se dogodio prošle godine u Mandenu, prenosi Dnevni avaz.

U noći sa 24. na 25. listopada prošle godine pri pljački kuće dogodio se pokušaj dvostrukoga ubojstva kada je stari bračni par pronađen vezan i pretučen.

Više provalnika, među kojima je bio i Spajić, 84-godišnje supružnike svezao je i mučio kako bi im odali šifru kućnoga sefa s novcem.

Provalnici su tom prilikom odnijeli veću svotu novca, nakit, te dva vrijedna ručna sata, od kojih jedan vrijedi 1.500 eura.

Nesretni starci pronađeni su tek 20 sati kasnije, kada su susjede alarmirale policiju.

Tek nakon pet mjeseci policija u Hagenu identificirala je jednoga od provalnika i, kako javljaju njemački mediji, radi se o spomenutom Spajiću, starosti između 33 i 35 godina, koji je ranije koristio dokumente na ime Martin Savić.

Njemačka policija objavila je njegovu fotografiju, a sumnja se da su i ostali provalnici podrijetlom iz BiH. Za informacije koje bi dovele do Spajića ponuđeno je 7.000 eura.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.