Njemačka policija 53-godišnjega Hrvata uhitila sa 16 kg kokaina

Savezna policija Njemačke uhitila je na autocesti pored Moenchengladbacha, u blizini granice s Nizozemskom, jednoga hrvatskoga državljanina zbog posjedovanja 16 kilograma kokaina, priopćila je u utorak Savezna policija.

“U sklopu pogranične kontrole civilni pripadnici savezne policije su u četvrtak, 18. siječnja, na autocesti u blizini Moenchengladbacha nedaleko granice s Nizozemskom, zaustavili Mercedes s tablicama grada Mainza kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom kontrole je u tajnom pretincu između stražnjega sjedala i prtljažnika pronađeno 14 paketa s ukupno 16 kg kokaina u vrijednosti od 560.000 eura“, priopćila je Savezna policija koja je zadužena za kontrole granica.

Hrvatski državljanin se nalazi u pritvoru, prenosi Hina.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Važno je samo da je hrvatski državljanin a to je li Rom, Marsovac, Srbin, Albanac , Musliman iz Turske -to nije važno.Kad god čitate o lopovima i pljačkašima diljem Italije i Španjolske uhićene u raznim krim radnjama, budite sigurno samo u jedno-male su šanse da su to Hrvati.
    Hrvatsko državljanstvo je nažalost zadnjih dvadesetak godina dobilo više od pola milijuna Albanaca, Srbijanaca, Crnogoraca, Muslimana i Makedonaca.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.