Njemačka: 26-godišnji tražitelj azila nožem ubio liječnika – Jabuka.tv

Njemačka: 26-godišnji tražitelj azila nožem ubio liječnika

Dvadesetšestogodišnji Somalijac je u Offenburgu, gradu na jugozapadu Njemačke, ubio liječnika i ozlijedio njegovog pomoćnika u ordinaciji, objavila je policija.

Liječnik je od rane nožem odmah umro, dok je njegov ozlijeđeni pomoćnik prebačen u bolnicu.

Napadač je u četvrtak ušao u ordinaciju, a da prethodno nije dogovorio pregled i odmah napao liječnika nožem koji je imao kod sebe.

Uhićen je u blizini klinike nakon potjere u kojoj je sudjelovalo više od 20 policijskih automobila, helikopteri i odred s psima.

Motiv napada nije poznat.

Ubojica je tražitelj azila koji je u Njemačku došao 2015. godine i nastanjen je u Offenburgu.

(Fena)


1 komentar

  • Angeli MERKEL poslati optužnicu..Ona ih je dovela u pitomu i radnu Njemačku a njima ne pada na pamet raditi i zarađivati. Devedeset i pet posto ih je došlo i dolazi zbog socijale. U njihovim zemljam aako i imaju palaću ona je mizerna s nekoliko desetaka dolara.. Zato dolaze u bogatu Njemačku, Švedsku ili skandinavske zemlje di cijeli životi ne moraju raditi a država se mora brinuti o njima..Ako nekom slučajno padne na pamet da ih istjera iz zemlje, oni se dižu u tisućama i pale na stotine i tisuće auta kao u Švedskoj , jer im država zbog antifa ne može ništa..
    Antife u svim tim zapadnim zemljam nastoje dovesti što više tih ekonomskih migranata iz Afrike i Azije kako bi razbili tradicionalna i kolko tolko kršćanska zapadnjačka društva..bit će tog još puno, ovo je samo početak vala nasilja i terorizma u Europi jer oni dolaze iz jednog antieuropskog i antikršćanskog miljea koji zna samo za teror, ubijanje i silu kojom žele podjarmiti domicilno stanovništvo na njihove poganske i đavolske običaje i opasnu vjeru.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.