NIVES CELZIJUS: Srpkinja sam i navijat ću za Srbiju protiv Hrvatske

Vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja. Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku, odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat, al u situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem ‘orlovima’. Dakle, napred Srbija! – poručila je Nives te dodala kako je ‘hrvatska javnost upoznata s njenim stavom’.

Sve više ljudi iz svih sfera javnog života upušta se u rasprave i prognoze pred ‘utakmicu svih utakmica’ na Maksimiru 22. ožujka 2013. godine gdje će se sastati reprezentacije Hrvatske i Srbije. Svoje viđenje iste dala je i Nives Celzijus.

– Nažalost, za vrijeme utakmice bit ću u Bruneju, ljenčariti na pješčanoj plaži i brčkati se u plićaku, ali rezultat ću svakako pratiti – izjavila je Nives za srpski Alo čiji je novinar pretpostavio da će, zbog supruga Dine Drpića, Nives najvjerojatnije svim srcem biti za Hrvatsku, no dobio je iznenađujući odgovor.

– Ma, otkud vam to?! Vi kao da zaboravljate da sam ja Srpkinja. Kada s druge strane nije Srbija, potpuno je normalno da navijam za Hrvatsku, odrasla sam tamo, suprug mi je Hrvat, al u situacijama direktnog okršaja malo veću podršku dajem ‘orlovima’. Dakle, napred Srbija! – poručila je Nives te dodala kako je ‘hrvatska javnost upoznata s njenim stavom’.

Za kraj je Celzijus spomenula i kako ‘Hrvati imaju mnogo lepše ‘loptojureće primerke” od Srba, a hrvatska reprezentacija ima i ljepšeg izbornika od srpske. (Dnevno.hr)

(www.jabuka.tv)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.