Mostar: Ništa od dočeka Nove godine na otvorenom

Mostar ni ove godine neće imati dočeka Nove na otvorenom. Unatoč najavama, čini se kako od zabave, koja se trebala održati na igralištu sveučilišnog kampusa, neće biti ništa. Jasmin Stavros, koji je najavljen kao jedna od zvijezda večeri, potvrdio nam je kako ne dolazi u Mostar.

”Prvi put u karijeri dočekat ću Novu godinu doma uz televizor. Nažalost, nećemo nastupiti u Mostaru i moram reći da sam jako tužan zbog toga”, rekao je za Bljesak.info Stavros, potvrdivši tako nagađanja kako Mostar opet ostaje bez dočeka Nove godine.

Stavros je u kratkom razgovoru za naš portal kazao kako je imao strašnu želju nastupiti u Mostaru, ali zbog trenutne sigurnosne situacije doček je otkazan.

”Takva je odluka, što ćeš, to tako treba biti to je Božja volja. I mi i organizatori gubimo dosta novca. Imali smo super prikladan program. Mladen Grdović i ja smo se dogovorili i napravili smo predivnu koncepciju. Sve smo napravili, repertoar zajedničkih pjesama, Nova godina bi bila super s naše strane, ali eto…”, kaže potišteno Stavros dodajući kako ni Mladen Grdović za sada nema planova jer su sve prijašnje ponude odbili radi nastupa u Mostaru.

”Bila mi je strašna želja da nastupim u Mostaru. U Mostaru je predivna publika, ja bih došao odmah, uvijek nam je bilo super u vašem gradu. Za TV Sarajevo sam trebao snimati božićni i novogodišnji program kao gost, ali nažalost i oni su nam otkazali jer su rekli kako nemaju dozvolu za javne skupove, zbog situacije u kojoj se sada nalazimo”, priča nam Stavros, no ističe važno je da su svi živi i zdravi.

”Želim svima puno zdravlja i sreće u životu. Treba vjerovati u Boga da ćemo se vidjet ubrzo, da će ovo ludilo proći i da će proći izvanredno stanje, te da ćemo se moći družiti. Jedva čekam da dođem u Mostar, ali što bi rekli ljudi nije u šoldima sve”, kaže Stavros još jednom dodajući kako mu je žao što neće biti u Mostaru, jer ga pamti kao predivan grad sa super publikom.

Inače, Udruga za kreativni razvoj Kurziv je planirala organizaciju dočeka na otvorenom, a uz Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa publiku je trebala zabavljati mostarska zvijezda Ivo Jurić, te mnoštvo lokalnih grupa i pjevača.

Jurić je za Bljesak.info kratko prokomentirao kako još uvijek nema informacija o odgodi dočeka Nove godine.

Glasnogovonik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić za Bljesak.info je kazao kako će informacije o organizaciji dočeka Nove godine imati tek sutra ujutro.

Podsjetimo, Marica Raspudić stručna savjetnica za urbani mobilijar i dekoraciju u Službi za komunalne poslove Grada Mostara ranije je za Bljesak demantirala pisanje medija o organizaciji dočeka Nove godine na otvorenom, ističući kako nemaju pouzdane informacije o organiziranju ovog događaja.

(www.bljesak.info)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.