Nino Raspudić o bošnjačkim planovima u Neumu

Dr. Nino Raspudić gostovao je u HRT-ovoj emisiji Nulta točka. U svom izlaganju na temu Pelješkog mosta i RH-BH spora oko hrvatskih otočića Mali i Veliki Škoj te poluotoka Klek, Nino je razotkrio velikobošnjačke planove koji se vuku od neuspješne muslimanske vojne operacije “Neretva ’93″.

Donio je knjižicu Armije BiH iz ’93 “Neum i bosansko primorje” koju je pisao Bušatlija (predsjednik famoznog Pomorskog društva BIH) i u kojoj su direktne bošnjačke pretenzije prema teritoriju RH odnosno kompletno od “ušća Cetine do Bokokotorskog zaliva”.
Knjižicu je printala Al-Qaedina “organizacija” BIF (Benevolence International Foundation) koja je ukinuta od strane UN-a kao teroristička organizacija točnije dio Al-Qaeda mreže…

H.B. Preuzimanje: Neum i bosansko primorje

17 komentara

 • Cigan mostarski komunističi,nije znao koje je nacionalnosti kad ga je učiteljica pitala u 6om razredu, mi škutori ne smjemo i ne možemo bit na njegovoj strani…

  • Čuj ‘mi škutori’ – hahahahahaha molio bih muslimančiće da se ne provaljuju na ovom portalu kao na drugima jer su providni…

  • One thing I want to say is car insurance caiecllnng is a dreaded experience and if you are doing the proper things being a driver you’ll not get one. A lot of people do receive the notice that they are officially dumped by their insurance company they have to struggle to get further insurance following a cancellation. Low-priced auto insurance rates are generally hard to get after a cancellation. Knowing the main reasons concerning the auto insurance canceling can help drivers prevent sacrificing one of the most vital privileges readily available. Thanks for the thoughts shared by means of your blog.

 • Pojma nemate ,ne samo da djeluje ovdje nego ce i imat znatne rezultate ….Ovakav covjek nam je trebao ,dosta je vise da nam nasi oci mazaju i da nas nasi lazu i kradu …Nino svaka ti cast ,samo jako i budi svoj …Hvala ti sto se boriš za nas nakon sto je svak digao ruke !!!!!

  • Ti zeno zar ti treba jos ratova i stradanja pa podrzavas ovog nacjonalistu Nina Raspudić. Pazi mozda u narednom ratu budes ti stradala npr silovana, ranjena i sl. Pamet u glavu i mani se ekstremizma i fundamentalizma.

 • Bravo, sve više i pričaju o Bosanskom moru, pa molim da malo p(r)ogledaju :
  Neum (naseljeno mjesto), nacionalni sastav [uredi]
  Neum
  godina popisa 1991. 1981. 1971.
  Hrvati 1.338 (81,04%) 499 (82,89%) 335 (93,05%)
  Srbi 98 (5,93%) 25 (4,15%) 10 (2,77%)
  Muslimani 89 (5,39%) 17 (2,82%) 3 (0,83%)
  Jugoslaveni 90 (5,45%) 47 (7,80%) 7 (1,94%)
  ostali i nepoznato 36 (2,18%) 14 (2,32%) 5 (1,38%)
  ukupno 1.651 602 360

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.