Nino Raspudić: Lagumdžija je postao veliki gubitnik! (VIDEO)

Gost emisije “Dobar, loš, zao” urednika i voditelja Maria Vrankića bio je dr. sc. Nino Raspudić, profesor na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dr. sc. Nino Raspudić je dobrim dijelom u BIH i RH apsolutna medijska zvijezda. Svoj medijski put je započeo prije 10-tak godina postavljanjem čuvenog spomenika Bruce Lee-a u mostarskom parku Zrinjevac. Nino je stalni gost emsijie “5. Dan” na HTV.

U javnosti i zagrebačkim medijima postojali su stereotipi o Bosancima i Hercegovicima, Bosanac je jedan glupi, dobroćudni koji priča viceve i koji će nas zabavljati a Hercegovici su lopovi, kriminalci koji voze mercedese. Godinama se stvarao dojam da su Hercegovci sve pokrali a danas je Remetinec pun političara, direktora velekih državnih poduzeća a nigdje nema niti jednog Hercegovca, kazao je Nino.

Profesor Raspudić se i osvrnuo na političku situaciju u BIH, kazavši da je ona puno gora nego prije godinu dana.

”Lagumdžija je postao jedan veliki gubitnik u onom trenutku kada je krenuo sa jednom opasnom politikom a to je da ne respektira stvarnost BIH tj. konstitutivnost sva tri naroda u BIH.

U emisiji je postavljeno anketno pitanje koje je glasilo:

Završava li Zlatko Lagumdžija 2011. kao politički pobjednik?

Rezultate ankete kao i cijelu emisiju možete pogledati u video prilogu:

[youtube id=”zjSryjiS1jU” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”bqNGf4rZIug” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”yT1QMdydJzo” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”Kg7-WHcnASU” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.