Nikad moderniji i kvalitetniji Qashqai – Jabuka.tv

Nikad moderniji i kvalitetniji Qashqai

Novi Nissan Qashqai u kabini nudi spoj naprednog dizajna i vrhunske razine udobnosti za najugodniji doživljaj u klasi.

Povezana, udobna i kvalitetna: kabina novog Qashqaija koji stiže dogodine na proljeće postavlja nove standarde u klasi u pogledu premium osjećaja, prepoznatljivog dizajna i praktičnosti, tvrde iz Nissana, te to potkrepljuju prvim setom službenih fotografija detalja kabine.

Premda vanjski izgled još nije poznat, do sada smo imali prilike vidjeti samo zamaskirane primjerke, sudeći po detaljima u Nissanu su čini se jako dobro pripremili za nove izazove tržišta prenapučenog sličnim modelima.

U Nissanu su kod kreiranja unutrašnjosti djelovali na temelju povratnih informacija od kupaca prikupljenih tijekom gotovo 15 godina prodaje, te su Nissanovi timovi dizajnera i inženjera razvili dosad najbeskompromisniju generaciju Qashqaija koja je u potpunosti usmjerena na kupce, stoji u službenom priopćenju.

Sada su napredne tehnologije Nissanove inteligentne nadohvat ruke vozaču, a udobnost i kvaliteta osjećaju se pri svakom dodiru. Novi luksuzni materijali, pametne značajke i pomno promišljeni detalji uzdižu unutrašnjost koja se odlikuje naprednim dizajnom i praktičnošću u svakom elementu.

Matthew Weaver, potpredsjednik Odjela za dizajn Nissan Europe, izjavio je Novi Nissan Qashqai savršen je spoj izražajnog dizajna i očekivanja kupaca. Potrebe kupaca usmjeravaju nas u razvoju, a naš odvažni dizajn ispunjuje njihova najveća očekivanja. Novom generacijom podigli smo Qashqai na višu razinu u pogledu premium, ali praktične, luksuzne, ali pristupačne i napredne, ali iskoristive unutrašnjosti koja postavlja letvicu koju drugi moraju slijediti.

Sada novi materijali sjedala čine kabinu primamljivim mjestom u kojem se putnici mogu opustiti, primjerice, za proizvodnju novog dizajna napa kože potrebno je 25 dana, a za vezenje novog 3D dijamantnog uzorka potrebno je više od 60 minuta, piše Jutarnji.hr.

Ergonomičniji dizajn ulaza olakšava ulazak i izlazak iz vozila u odnosu na prethodnu generaciju, što je posebno praktično u uskim prostorima, kao što su garaže.

Na koncu, kod novog Qashqaija niz jednostavnih i praktičnih aplikacija za pametne telefone, udobnost i praktičnost masažnih sjedala i grijanog upravljača, završna obrada i kvalitetni materijali, dodatni prostor za putnike i prtljagu nedvojbeno nagovještavaju kupcima što mogu očekivati od nove generacije popularnog SUV-a.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.