Nicole prvi put pričala o tome kako su joj djeca odabrala scijentologiju

Glumica Nicole Kidman u javnosti ne priča često o kćeri Isabell i sinu Connoru, koje je posvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom.

Sada Isabella ima 26 godina a Connor ima 24 godine i oni su nakon razvoda roditelja odlučili biti članovima scijentološke crkve i  odlučili su živjeti s tatom. Nicole sada kaže da je njezina uloga kao majke bila pružiti im bezuvjetnu ljubav i nakon dugo vremena za The Sun je pričala o odnosu s Isabell i Connorom te o njihovom odabiru religije, o čemu nikada nije pričala. .

Majčinstvo je jedno putovanje. Imate uspona i padova neovisno jeste li djetetu biološka majka ili niste. Ono što djetetu uvijek treba je ljubav, rekla je 52-godišnja glumica.

Oni su odlučili biti scijentolozi, a naš posao kao roditelja je bio podržati ih i pružiti im bezuvjetnu ljubav. Bitno je da ste uz njih, da ih podržite i volite, rekla je u intervju. Ne skriva kako se u Cruisea ludo zaljubila i priznaje da je možda bila malo premlada za udaju, piše Večernji.hr.

Bila sam jako mlada, ali sada kad se osvrnem unazad pomislim kako sam do 27 godine imala dvoje djece i bila u braku jer je to bila moja želja, rekla je. Nicole je sada u braku s glazbenikom Keithom Urbanom s kojim ima dvije kćeri Sunday Rose i Faith Morgan.

Kada ste roditelj trebate naučiti kakva su vaša djeca, a ne ih formirati prema svojim željama, pustite ih neka pronađu svoj put i budite im podrška, rekla je glumica.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.