Nicole Kidman priznala: Imam veliki problem s kojim se borim – Jabuka.tv

Nicole Kidman priznala: Imam veliki problem s kojim se borim

Nicole Kidman gledali smo nedavno u hvaljenoj HBO-ovoj seriji “Slom” koja je, tvrdi ova glumica, na njoj ostavila velike posljedice s kojima još uvijek nije izašla na kraj.

Nakon snimanja serije “Slom” pobjegla sam iz grada na dva tjedna jer nisam mogla, moj imunološki sustav više nije znao razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posljedica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvijek borim, izjavila je glumica u jednom podcastu.

U seriji glumi suprugu Hugu Grantu koji je optužen za ubojstvo žene s kojom je imao romansu i s kojom je dobio i dijete.

Pripreme za ovu ulogu i samo snimanje jako su psihički izmorili glumicu i ovaj lik nije bio nimalo jednostavan. Nicole kaže kako ona nije jedina glumica koja se nalazi u ovakvoj situaciji jer većina glumaca su nakon snimanja serije ili filma psihički iscrpljeni jer toliko uđu u lik koji glume da im je teško napustiti to stanje duha samo od jednom, prenosi Večernji list.

Imam sposobnost vrlo lako ući u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu spavati ili ako nekim čudom uspijem zaspati, budim se nekoliko puta tijekom noći. Srećom moj suprug to sve razumije i on mi je velika podrška u takvim situacijama, rekla je Kidman.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.