Ngannou otkrio koliko je Miočić zaista moćan: “To nikad nisam doživio”

U siječnju je održana borba između Francisa Ngannoua i Stipe Miočića. Stipe je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, a Ngannou je započeo medijsku šutnju poslije borbe. Liječio je rane, pokušavao dokučiti zašto je izgubio, ukratko, bahatosti kakvu smo vidjeli prije borbe ni traga.

Sada je odlučio prekinuti tu šutnju i polako se vratio treninzima po prvi puta nakon borbe protiv Stipe. Bio mu je to drugi poraz u karijeri, pa je bilo zanimljivo čuti kako Kamerunac razmišlja sada kada su prošla dva mjeseca od borbe.

Već sam nakon polovice prve runde osjetio da nešto nije u redu. Nije to bilo nešto na što sam navikao. Osjetio sam takav umor na sparinzima jer se na njima guraš do krajnjih granica. Svaku rundu spariraš sa svježim likom, a odradiš veliki broj rundi, ali nisam osjetio takav umor nakon prve ili druge runde. Znao sam i u borbama doći do druge runde, ali nikad nisam bio umoran kao ovdje u prvoj, pričao je o kondicijskim problemima Ngannou, prenosi 24sata.hr.

Pogledao sam snimku borbe, ali ne cijelu. Pogledao sam samo prve dvije runde i to me jako rastužilo. Stipe je čvršći nego što sam mislio. Ali nisam toliko iznenađen jer ga nisam toliko jako uzdrmao. On je bio jako pametan, dobro se kretao i izbjegavao moje udarce, no nisam osjetio da sam ga pošteno pogodio. Bio je čvršći no što sam očekivao jer nisam očekivao da će i dalje nastaviti u tom ritmu nakon onog udarca, osvrnuo se na prvakovu snagu.

Sje*** sam taktiku, trebao sam ići sporije u prvoj rundi. Prije početka druge iz kuta su mi govorili da ne trebam žuriti jer je ovo borba na pet rundi, ali ja sam krenuo ludo, aludirao je Kamerunac na svoje pogreške.

Dao je i svoje mišljenje o nadolazećoj borbi između Miočića i Cormiera.

Zaista ne znam tko će pobijediti u borbi između Stipe i Cormiera. Ne mogu to prognozirati, obojica imaju isti stil.

Za kraj se osvrnuo i na njegov dolazak na tron.

Ovisi u protivniku, možda će mi dvije borbe biti dovoljne za novi napad na tron. Ovisi i o tome kakva bi pobjeda bila u pitanju, zaključio je Francis Ngannou.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: