Nezamislivo u BiH: Japanski vlak krenuo 25 sekundi ranije, ispričavaju se putnicima

Japanske željezničke kompanije poznate su odavno po svojoj točnosti, kao i to da su Japanci jedan organiziran narod koji planira svaku minutu u danu.

Ta odgovornost prema radnom danu i vremenu duboko je narušena prošlog petka kada je vlak željezničke kompanije JR West krenuo ravno 25 sekundi ranije od predviđenog vremena.  Iz kompanije su se odmah duboko ispričali za ‘tešku pogrešku’, a Mashable navodi kako je vlak s 12 vagona krenuo sa stanice Notogawa prema stanici Nishi-Akashi u 7:11:35 ujutro, a prema rasporedu vožnje trebao je krenuti u 7:12:00 sati, prenosi Večernji List.

A kako se dogodio ovaj ‘incident’? ‘Neoprezni’ kondukter zabunio se oko polaska i dao signal za kretanje vlaka. Nekoliko ljudi koji su čekali na ukrcaj ostalo na stanici, a jedan od njih je to prijavio kompaniji.

Nema opravdanja za veliku neugodnost koju smo priuštili našim korisnicima. Temeljito ćemo evaluirati naše postupke i težiti tome da se takav incident više nikad ne dogodi, poručili su iz kompanije.

Idući vlak koji iz Notogawe za Nishi-Akashi polazi krenuo je ‘tek’ u 7:19 sati, pa su putnici koji su planirali putovati ranijim vlakom u 7:12 sati zakasnili ‘ogromnih’ sedam minuta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.