Nevjerojatna transformacija: Mladić skinuo čak 76 kilograma u samo devet mjeseci

Tim Kershaw (29) iz Dudleya težio je čak 168 kilograma. Svakodnevno je osjećao umor i iscrpljenost, pa se prošle godine tijekom karantene odlučio promijeniti navike i smršavjeti.

Kako priča, šetao je sa suprugom i u jednom trenutku samo rekao da ide trčati. Uložio je puno truda i vremena kako bi izgubio kilograme i vratio energiju, a najveća motivacija bili su sin Abel (2,5) i supruga Rebecca (26) koja je u vrijeme njegove odluke bila trudna s drugim djetetom.

Menadžer McDonald’s restorana kaže da se zbog konstantnog umora nije mogao igrati sa sinom, pa je promijenio način prehrane i svakodnevno je vozio sobni bicikl.

Nije mi bilo uopće jednostavno, ali u samo mjesec dana sam izgubio 12 kilograma, a onda sam počeo svaka dva tjedna gubiti po otprilike tri. Otac me dugo nije vidio zbog pandemije, a kada smo se prvi put susreli nije me mogao prepoznati.

You can’t be motivated every single day, but you can be disciplined
Lockdown project- 8 and a half stone lost. Never felt happier, fitter or prouder !

Objavljuje Tim KershawUtorak, 15. rujna 2020.

Na kraju je Tim kroz devet mjeseci skinuo 76 kilograma – i ne namjerava odustati pa tako sada živi zdrav način života i vozi biciklističku utrku kako bi prikupio novac za dobrotvornu organizaciju koja pruža smještaj obiteljima dok su njihova bolesna djeca u bolnici.

Nadam se da ću svojom pričom i iskustvom inspirirati mnoge da smršave jer prekomjerna tjelesna težina je pakao, rekao je za Daily Mail, prenosi Večernji list.

Hi everyone, if anyone wants to hear more about my fundraising challenge ( and weight loss journey that made it…

Objavljuje Tim KershawPonedjeljak, 12. travnja 2021.

(www.jabuka.tv)8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.