Neviđeni temperaturni šok u BiH

Snijeg u travnju nije nikakva novost. Padao je i u svibnju, ali ovakav neviđeni temperaturni kontrast ipak nije viđen zadnjih godina.

Prije samo dva dana Zenica je mjerila 33°C, a sada snijeg pada u pojedinim nizinama. Temperature su se snizile za više od 20-25°C u samo 24 sata. Pravi šok za organizam, objavio je BHMETEO.ba.

Naime, temperature su pale u cijeloj Bosni i Hercegovini, a u velikom dijelu BiH u utorak poslijepodne počeo je padati i snijeg koji je iznenadio sve, iako su ga meteorolozi najavljivali.

Snijeg zabijelio Park prirode Blidinje

Prema prognozi FHMZ-a, u Bosni i Hercegovini će u srijedu biti pretežno oblačno vrijeme.

U Bosni će padati susnježica ili snijeg, a u nizinama kiša. U Hercegovini će većinom padati kiša, snijeg može padati na planinama. Djelomično smanjenje naoblake i prestanak padalina u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 4°C, na jugu zemlje od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje od 12 do 16°C.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • HAARP -NA ALJASCI
    HAARP -U SRBIJI , KOD BEOGRADA
    ISKLJUČIVA NAKANA TOG DEMONSKOG SUSTAVA JE MANIPULACIJA VREMENOM ODNOSNO KLIMOM I IZAZIVANJE POTRESA KOD NEPOSLUŠNIH MARIONETA.
    SVI POTRESI U ZADNJIH 35 GODINA NA DUBINAMA ISPOD SEDAM KILOMETRA KA POVRŠINI IZAZVANI SU UMJETNO LJUDSKOM ODNOSNO ĐAVOLSKOM RUKOM.I RUSI I AMERI IMAJU TAJ SUSTAV PA STOGA NE SMIJU JEDNI DRUGE NJIME NAPADATI, TO JE NEPISANO ALI DOBRO ZNANO PRAVILO.

    • Pa tko je izazvao po tebi onaj potres iznad Stoca, istočno od Stoca prema Ljubinju, od 6.1 prema Richteru ??! I tko je po tebi ta ”neposlušna marioneta” ili marionete koje žive u selima istočno od Stoca pa prema Ljubinju ??! Toliko o tvojim hydiotskim kvazitezama

  • Ide kažu novi šok veći od ovoga vremenskoga …sad će naši političari primati iznos naših misli mirovina a mi iznos njihovih JADNIH plaća …da vidimo kako je njima j

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.